Hakulausekkeet älykkäissä kampanjoissa

• Hakulausekkeet ovat yritystäsi kuvaavia termejä. Ne auttavat määrittämään, milloin mainoksesi tulisi näyttää potentiaaliselle asiakkaalle.
  • Voit nähdä hakulausekkeesi ja niiden tehokkuuden älykkäiden kampanjoiden hallintapaneelissa.

Miten hakulausekkeet toimivat?

Miten haut yhdistetään mainoksiisi?

Kun rekisteröidyt käyttämään Älykkäitä kampanjoita tai luot Älykkään kampanjan, sinua pyydetään valitsemaan yritystuote tai ‑palvelu. Valitsemasi tuotteen tai palvelun perusteella määritämme mainoksellesi luettelon aiheeseen liittyvistä sanoista tai lausekkeista eli hakulausekkeista. Aina kun kohdealueellasi oleva henkilö suorittaa haun kyseisillä lausekkeilla Googlessa tai Google Mapsissa, Älykkään kampanjasi mainokset voivat näkyä ja tuoda yrityksellesi uusia asiakkaita.

Mainokseen ei voi lisätä hakulausekkeita. Jos jotkin määritetyistä hakulausekkeista eivät ole sopivia yrityksellesi, voit poistaa ne seuraamalla alla olevia ohjeita. Valitun tuotteen tai palvelun tiedot kannattaa ehkä myös tarkistaa ja päivittää. Hakulausekkeiden tehokkuutta analysoidaan säännöllisesti, ja niitä parannetaan palautteen perusteella.

Esimerkki

Mainostat lemmikkieläinkauppaasi älykkään kampanjan avulla, ja hakulausekeluettelosi sisältää lausekkeita, kuten "lemmikkien ruoka", "lemmikkien tuotteet" ja "lemmikkien tarvikkeet". Kun käyttäjä tekee Googlessa haun "lemmikkien ruoka", älykkään kampanjan mainoksesi voidaan näyttää hänelle.

Miten mainoksesi yhdistetään hakuihin?

Mainoksesi voidaan näyttää, kun joku tekee haun käyttämällä hakulausekettasi tai sen muunnelmaa. Näin voit tavoittaa suuremman yleisön.

Esimerkki

Oletetaan, että omistat hattukaupan ja yksi hakulausekkeesi on "hatut". Mainoksesi voidaan näyttää kyseisen haun lisäksi esimerkiksi hakujen "hattu", "aurinkohatut" ja "lippalakit" yhteydessä.
Avainsanojen vastaavuusvaihtoehtojen muokkaaminen ei ole tällä hetkellä mahdollista älykkäissä kampanjoissa, mutta vastaavuustyyppi valitaan tarvittaessa automaattisesti kunkin hakulausekkeen yhteydessä.

Yrityksesi nimi

Yrityksesi nimi lisätään hakulausekkeeksi, jotta sponsoroitu tarjouksesi näkyy yritystäsi etsiville potentiaalisille asiakkaille. Yrityksen nimen käyttäminen hakulausekkeena parantaa näkyvyyttä, sillä näin yrityksesi voi näkyä sekä sponsoroiduissa että orgaanisissa hakutuloksissa.