Oppdater nettadressen for landingssiden i annonsen din

På grunn av produktoppdateringer for Google Min bedrift kan ikke lenger nettadressen for den nåværende Google+-siden din brukes som landingsside for annonsen din (nettsiden brukerne kommer til når de klikker på annonsen din). Du finner veiledning i scenariene nedenfor:

• Hvis du har en gyldig oppføring på Google Maps, endres nettadressen for landingssiden i annonsen din automatisk fra nettadressen for den nåværende Google+-siden din til nettadressen for bedriftsoppføringen din på Google Maps.
  • Hvis du ikke har en gyldig bedriftsoppføring på Google Maps, men du har en nettadresse for ditt eget bedriftsnettsted i Google Min bedrift-oppføringen din, endres nettadressen for landingssiden i annonsen din automatisk fra nettadressen for den nåværende Google+-siden din til nettadressen for nettstedet ditt som er oppført på Google Min bedrift.
  • Hvis ingen av disse alternativene er aktuelle, slutter annonsen din å kjøre, med mindre du skriver inn nettadressen for ditt eget bedriftsnettsted eller bekrefter Google Min bedrift-oppføringen din.