Mainoksen laskeutumissivun URL-osoitteen päivittäminen

Google My Businessin tuotepäivityksistä johtuen nykyisen Google+ ‑sivusi URL-osoitetta ei voi enää käyttää mainoksesi laskeutumissivuna (eli verkkosivuna, jonne käyttäjä ohjataan, kun hän klikkaa mainostasi). Lue alta, miten toimia seuraavissa tilanteissa:

• Jos yritystietosi löytyvät Google Mapsista, mainoksesi laskeutumissivun URL-osoitteeksi vaihdetaan automaattisesti yrityksesi Google Maps ‑tietojen URL-osoite nykyisen Google+ ‑sivusi tilalle.
  • Jos yritystietojasi ei löydy Google Mapsista, mutta yrityksesi verkkosivujen URL-osoite löytyy Google My Business ‑yritystiedoista, mainoksesi laskeutumissivun URL-osoitteeksi vaihdetaan automaattisesti Google My Businessiin ilmoittamasi verkkosivun URL-osoite nykyisen Google+ ‑sivusi URL-osoitteen tilalle.
  • Muussa tapauksessa mainoksesi näyttäminen lopetetaan, ellet lisää yrityksesi verkkosivuston URL-osoitetta tai vahvista Google My Business ‑yritystietojasi.