Konfigurer anropsklikk

I Smart-kampanjer er anropsklikk antallet ganger potensielle kunder har trykket på «Ring»-knappen i annonsen din fra mobilenheter. Når du vet det omtrentlige antallet anrop som har kommet via annonsen, blir det enklere å forstå hvor effektiv den er til å generere håndfaste resultater. Folk kan også ringe deg etter å ha sett annonsen din, blitt ført videre til nettstedet ditt og deretter sett på kontaktinformasjonen der. Slike anrop inngår imidlertid ikke i antallet anropsklikk.

Hvis du holder til i et land der samtalerapportering er tilgjengelig, ser du alternativet «Spor annonsen din» når du skriver inn et telefonnummer.

Slik konfigurerer du anropsklikk

Du kan bare konfigurere anropsklikk i nettversjonen av Google Ads.

Du kan konfigurere anropsklikk for alle nye annonser du lager.

1. Klikk på Alle kampanjer.
  2. Klikk på Opprett en ny kampanje i oversikten.
  3. Følg den trinnvise veiledningen for å velge målgruppe og skrive annonsetekst.
  4. Når du blir bedt om å skrive inn et telefonnummer til bedriften, velger du Slå på bekreftede anrop.

Viktig

For å se dette alternativet kan du enten legge til et telefonnummer når du oppretter annonsen din, eller du kan velge bekreftede anrop senere ved å redigere kampanjen din.

5. Klikk på Neste.
  6. Følg veiledningen for å angi et budsjett og gjøre deg ferdig med annonsen.