Puheluklikkaukset

Puheluklikkaukset näkyvät Älykkään kampanjasi hallintapaneelissa, jos Älykkääseen kampanjaan on lisätty puhelinnumero mutta ei Google-soitonsiirtonumeroa. Puheluklikkaukset ilmaisevat, kuinka monta kertaa potentiaaliset asiakkaat ovat napauttaneet mainoksesi Soita-painiketta mobiililaitteilla. Mainoksesi tuottamien puheluiden arvioidun määrän avulla voit saada paremman käsityksen siitä, kuinka tehokkaasti mainos edistää liiketoimintaasi.

Mainoksesi voi tuottaa puheluita myös ohjaamalla ihmisiä verkkosivustollesi. Nämä puhelut eivät kuitenkaan sisälly tähän mittariin.

Huom. Google-soitonsiirtonumerot ovat pakollisia uusissa Älykkäissä kampanjoissa, joissa käytetään puhelinnumerolinkkiä, mikäli Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä kyseisessä maassa. Katso kattava luettelo maista, joissa Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä. Näissä maissa puhelutiedot näkyvät kampanjasta saatuina puheluina. Lue lisää kampanjasta saaduista puheluista

Jos mainostat maassa, jossa ei tueta Google-soitonsiirtonumeroita, saadut puhelut eivät ole käytettävissä. Tässä tapauksessa puhelutiedot näytetään raportoitujen puheluiden sijaan puheluklikkauksina.

Näin otat käyttöön puheluklikkaukset

Jos valitset kampanjan tavoitteeksi puhelut, sinun on lisättävä kampanjaan puhelinnumero, johon mainoksista soitetut puhelut ohjataan. Jos valitset jonkin muun tavoitteen, soittopainikkeen lisääminen mainokseen on valinnaista.

Voit lisätä puhelinnumeron tai muokata sitä milloin tahansa seuraavasti:

1. Etsi muokattava kampanja.
  2. Klikkaa Mainosteksti, kuvat ja laskeutumissivu ‑kortista Muokkaa.
  3. Klikkaa Yritystiedot-välilehteä.
  4. Varmista, että Lisää mainokseen soittopainike ‑kohdan valintaruutu on valittu.
  5. Klikkaa muokkauskuvaketta Muokkaa asetusta, kynäkuvake ja lisää puhelinnumerosi.
  6. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyvä linkki