Puheluklikkausten määrittäminen

Älykkäissä kampanjoissa puheluklikkaukset ilmaisevat, kuinka monta kertaa potentiaaliset asiakkaat ovat napauttaneet mainoksesi Soita-painiketta mobiililaitteillaan. Mainoksesi tuottamien puheluiden arvioidun määrän avulla voit saada paremman käsityksen siitä, kuinka tehokkaasti mainos edistää liiketoimintaasi. Mainoksesi voi tuottaa puheluita myös ohjaamalla ihmisiä verkkosivustollesi. Nämä puhelut eivät kuitenkaan sisälly tähän lukuun.

Jos soittoraportointi on käytettävissä maassa, jossa yrityksesi sijaitsee, näet Seuraa mainostasi ‑vaihtoehdon, kun annat puhelinnumerosi.

Näin määrität puheluklikkaukset

Puheluklikkaukset voi määrittää vain Google Adsin verkkoversiossa.

Voit määrittää puheluklikkaukset mille tahansa uudelle mainokselle, jonka luot.

1. Valitse Kaikki kampanjat.
  2. Klikkaa hallintapaneelista Luo uusi kampanja.
  3. Valitse yleisösi ja kirjoita mainostekstisi vaiheittaisten ohjeiden avulla.
  4. Kun sinua pyydetään lisäämään yrityksen puhelinnumero, valitse Ota käyttöön vahvistetut puhelut.

Tärkeää

Jotta tämä vaihtoehto näytetään, sinun on joko lisättävä puhelinnumero mainoksen luomisen yhteydessä tai otettava vahvistetut puhelut käyttöön myöhemmin kampanjaasi muokkaamalla.

5. Valitse Seuraava.
  6. Aseta budjetti ja viimeistele mainoksesi seuraamalla ohjeita.