Om tekstannoncer i Smart-kampagner

Tekstannoncer i Smart-kampagner omfatter:

• Mellem 3 og 15 overskrifter med 30 tegn hver
  • Mellem 2 og 4 beskrivelser med 90 tegn hver

Her er et eksempel på, hvordan en tekstannonce kan se ud:

Annonce • www.eksempel.dk/forsikring

Omfattende forsikring | God og billig beskyttelse | Få en estimeret pris gratis dag

Få en billig forsikring med tryghedsgaranti. 10 % rabat på alle onlinetilbud. Enkel og hurtig sammenligning af forsikringsplaner side om side.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer tekstannoncer på mobilenheder?

Tekstannoncer er designet til at fungere optimalt i alle formater på alle enheder, inklusive mobilenheder.

Hvad er tegnbegrænsningerne for felterne til tekstannoncer?

Hvert overskriftsfelt til tekstannoncer understøtter op til 30 tegn, men hvert beskrivelsesfelt understøtter op til 90 tegn. Tegn på dobbeltbreddesprog, f.eks. koreansk, japansk og kinesisk, tæller som to tegn i overskriften og beskrivelsesgrænsen. Få flere oplysninger om krav til tekstannoncer.

Hvorfor ser min tekstannonce nogle gange anderledes ud, når den vises på Google?

For at gøre det muligt for din annonce at tiltrække flere kunder og få flere klik bruges de oplysninger, du angiver om din virksomhed og websitets indhold, til at oprette og teste alternative annoncer. I nogle tilfælde bliver disse oplysninger brugt til at teste forskellige overskrifter, beskrivelser eller landingssider. De kan også blive brugt til at tilføje undersidelinks eller erstatte dine overskrifter med dit virksomhedsnavn, dit telefonnummer eller din adresse.

Både den oprindelige annonce og de nye annoncer bliver kørt for at finde frem til den mest effektive version. De annoncer, der klarer sig bedst, køres oftere. Hvis du vil have mere kontrol over redigering og optimering af dine aktiver til annoncemateriale, skal du skifte til Eksperttilstand. Få flere oplysninger om Smarttilstand og Eksperttilstand

Bliver hele annonceteksten i min tekstannonce altid vist, når annoncen vises?

Når du opretter en tekstannonce, kan overskrifter og beskrivelser blive vist i vilkårlig rækkefølge.
Jo flere overskrifter og beskrivelser du angiver, desto flere muligheder har Google Ads for at vise annoncer, der matcher potentielle kunders søgeforespørgsler bedre, og det kan øge annonceeffektiviteten.
Derefter udvælges der maksimalt 3 overskrifter og 2 beskrivelser i en annonce, som vises i forskellige kombinationer og forskellig rækkefølge, så sørg for, at de giver mening både hver for sig og sammen med andre annoncer, og at de ikke overtræder vores politikker eller lokal lovgivning. Hvis du har tekst, der skal vises i hver annonce (f.eks. en juridisk ansvarsfraskrivelse), skal du oprette en søgekampagne.
I nogle situationer er Google Ads dog nødt til at forkorte din tekst, hvilket normalt angives med en ellipse (...).
  • Hvis du har angivet et firmatelefonnummer, kan knappen "Opkald" nogle gange erstatte noget af din annoncetekst.
  • Hvis din annoncetekst bruger mange brede tegn (som "m") i stedet for smalle tegn (som "i"), så din overskriftstekst bliver bredere end den tilgængelige plads for nogle browserstørrelser. På de fleste latinske sprog kan du dog undgå dette ved at begrænse antallet af tegn til 33 tegn i alt i den kombinerede overskrift.
  • Nogle annonceformater er begrænset til 2 overskrifter, mens de vises på Google Displaynetværket.

Hvordan retter jeg fejl, der opstår, når jeg opretter eller redigerer tekstannoncer?

Hvis der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at gemme din annonce, betyder det typisk, at teksten i annoncen skal ændres for at overholde en eller flere af Google Ads-politikkerne. Her er nogle tips til at rette fejl som disse:
  • Overhold tegnbegrænsningen i alle felter.
  • Tjek, at du bruger tegnsætning og symboler korrekt.
  • Sørg for, at annonceteksten ikke indeholder grammatiske fejl eller stavefejl.

Relaterede links