Sobre els anuncis de text de les campanyes intel·ligents

Els anuncis de text de les campanyes intel·ligents inclouen:

• Entre 3 i 15 títols de 30 caràcters cadascun
  • Entre 2 i 4 descripcions de 90 caràcters cadascuna

Aquí teniu un exemple de com es pot mostrar un anunci de text:

Anunci • www.example.com/assegurança

Cobertura integral | Protegiu-vos al millor preu | Pressupost sense compromís

Una assegurança econòmica i fiable. Un 10% de descompte en pressupostos en línia. Compareu diferents plans d'assegurança fàcilment i en només uns segons.

Preguntes més freqüents

Com funcionen els anuncis de text en dispositius mòbils?

Els anuncis de text estan dissenyats per optimitzar tots els formats en tots els dispositius, inclosos els dispositius mòbils.

Quins límits de caràcters tenen els camps dels anuncis de text?

En els anuncis de text, els camps de títol admeten un màxim de 30 caràcters i els camps de descripció, un màxim de 90 caràcters. Els caràcters dels idiomes d'amplada doble, com ara el coreà, el japonès o el xinès, compten com a 2 caràcters als límits de títols i descripcions. Més informació sobre els requisits dels anuncis de text

Per què el meu anunci de text a vegades té un aspecte diferent quan es mostra a Google?

Per ajudar-vos a aconseguir que els anuncis atreguin més clients i rebin més clics, la informació que proporcioneu sobre la vostra empresa i el contingut del vostre lloc web s'utilitzen per crear i provar anuncis alternatius. En alguns casos, aquesta informació es pot fer servir per provar diferents títols, descripcions o pàgines de destinació. També es pot utilitzar per afegir enllaços de lloc o substituir els títols pel nom, pel número de telèfon o per l'adreça de l'empresa.

Es publicaran tant l'anunci original com els anuncis nous per determinar quins són més eficaços. Els anuncis que tinguin sempre un millor rendiment es publicaran més sovint al llarg del temps. Si voleu tenir més control sobre l'edició i l'optimització dels recursos de creativitat, canvieu al mode expert. Més informació sobre el mode intel·ligent i el mode expert

Quan es mostra un anunci de text, s'hi veu sempre tot el text de l'anunci?

Quan creeu un anunci de text, els títols i les descripcions es poden mostrar en qualsevol ordre.
Com més títols i descripcions introduïu, més oportunitats tindrà Google Ads de difondre anuncis que coincideixin més amb les consultes de cerca dels clients potencials, la qual cosa pot millorar el rendiment dels anuncis.
En un anunci determinat, se seleccionen un màxim de 3 títols i 2 descripcions, que es mostren en combinacions i ordres diferents. Per tant, assegureu-vos que tinguin sentit tant individualment com en combinació i que no infringeixin les nostres polítiques ni la legislació local. Si voleu mostrar un text en tots els anuncis (com ara una exempció de responsabilitat legal), heu de crear una campanya de cerca.
En alguns casos, pot ser que Google Ads hagi d'escurçar el text, normalment amb punts suspensius ("..."). Per exemple:
  • Si heu proporcionat un número de telèfon d'empresa, en alguns casos el botó "Truca" pot ocupar part del text de l'anunci.
  • Si el text de l'anunci fa servir sovint caràcters amples (com ara "m") en comptes de caràcters més estrets (p. ex., "i"), pot passar que l'amplada del títol superi l'espai disponible en alguns navegadors. Amb la majoria de llengües romàniques, podeu evitar aquesta situació limitant el recompte total de caràcters dels títols combinats a 33.
  • Quan es difonen a la Xarxa de Display de Google, alguns formats d'anunci estan limitats a 2 títols.

Com puc corregir errors durant la creació o l'edició d'anuncis de text?

Si rebeu un missatge d'error en provar de desar el vostre anunci, en general això significa que cal canviar-ne el text per complir una o més de les polítiques de Google Ads. Aquí teniu uns quants consells per resoldre errors com aquests:
  • Respecteu el límit de caràcters corresponent a cada camp.
  • Reviseu que hàgiu fet un bon ús de la puntuació i dels símbols.
  • Assegureu-vos que el text de l'anunci no contingui errors gramaticals ni d'ortografia.