Redigera din företagsinformation

När du börjar annonsera med smarta kampanjer letar vi efter och lägger till alla företag som du redan har lagt till via Google My Business. Om du har ett Google My Business-konto där du använder samma e-postadress som till ditt Google Ads-konto visas dina företagsuppgifter i Google My Business automatiskt som alternativ. Du kan även lägga till din företagsinformation direkt i dina smarta kampanjer och redigera uppgifterna senare.

Läs mer om hur du länkar ditt Google My Business-konto till din smarta kampanj.

Redigera din företagsinformation i smarta kampanjer

1. Klicka på Alla kampanjer och sedan på kampanjen du vill redigera.
  2. Rulla nedåt på sidan.
  3. Under Dina annonsinställningar klickar du på Redigera i kortet Företagsuppgifter.
  4. Redigera företagsuppgifterna efter behov.
  5. Klicka på Spara.