Redigera din företagsinformation

När du börjar annonsera med Smart-kampanjer letar vi efter och lägger till alla företag som du redan har lagt till via Google My Business. Du kan även lägga till din företagsinformation direkt i dina Smart-kampanjer och redigera uppgifterna senare.

Redigera din företagsinformation i Smart-kampanjer

1. Klicka på Alla kampanjer och sedan på kampanjen du vill redigera.
  2. Rulla nedåt på sidan.
  3. Under Dina annonsinställningar klickar du på Redigera i kortet Företagsuppgifter.
  4. Redigera företagsuppgifterna efter behov.
  5. Klicka på Spara.