Ta med företagsinformation i dina annonser

Ta med företagsinformation i dina annonser så att människor kan bekanta sig med ditt företag, ringa dig eller besöka din plats. Informationen visas i alla annonser i en kampanj.

Visa en samtalsknapp i annonsen

Aktivera detta alternativ om du vill att kunder ska kunna ringa dig direkt från annonsen.

Visa din adress i annonsen

Visa din adress i annonsen och länka till din företagsprofil och en vägbeskrivning till din plats. Vi använder adressen från din företagsprofil. Öppna din företagsprofil för att uppdatera adressen.

Läs mer om hur du kommer igång med Företagsprofil

Läs mer om hur du länkar din företagsprofil till din smarta kampanj

Verifiera din företagsadress

Du behöver verifiera din adress i företagsprofilen så att dina smarta kampanjer kan köras korrekt.

1. Leta reda på kampanjen du vill redigera.
  2. Klicka på Redigera på kortet Annonstext, bilder och målsida.
  3. Klicka på fliken Företagsuppgifter.
  4. Leta upp Visa ditt företagsnamn i dina annonser.
  5. Klicka på Företagsprofil för att öppna din profil.
  6. Slutför stegen för att verifiera din företagsadress.

Ta med ditt företagsnamn i annonsen

Ibland händer det att vi använder ditt företagsnamn i annonserna för att hjälpa dig nå fler människor och förbättra kampanjresultatet.

• Om du inte har länkat din smarta kampanj till en företagsprofil kan du redigera företagsnamnet.
  • Om du har länkat din smarta kampanj till din företagsprofil använder vi det företagsnamn du använder i företagsprofilen.

Lägga till eller redigera företagsinformation i dina annonser

1. Leta reda på kampanjen du vill redigera.
  2. Klicka på Redigera på kortet Annonstext, bilder och målsida.
  3. Klicka på fliken Företagsuppgifter.