Endre bedriftsinformasjon

Når du begynner å annonsere med Smart-kampanjer, ser vi etter og legger til eventuelle bedrifter du kanskje allerede har lagt til med Google Min bedrift. Du kan også legge til bedriftsinformasjonen din direkte i Smart-kampanjene dine og endre den senere.

Sånn endrer du bedriftsinformasjon i Smart-kampanjer

1. Klikk på Alle kampanjer og deretter på navnet på kampanjen du vil endre.
  2. Rull nedover på siden.
  3. Klikk på Endre under «Annonseinnstillingene dine» på «Bedriftsinformasjon»-kortet.
  4. Rediger bedriftsinformasjonen etter behov.
  5. Klikk på Lagre.