Yritystietojen lisääminen mainoksiin

Lisää yrityksesi tiedot mainoksiisi, jotta käyttäjät voivat tutustua yritykseesi, soittaa sinne tai tulla paikan päälle. Tietoja käytetään kaikissa kampanjan mainoksissa.

Soittopainikkeen lisääminen mainokseen

Ota tämä vaihtoehto käyttöön, jos haluat ihmisten soittavan yritykseesi suoraan mainoksestasi.

Osoitteen lisääminen mainokseen

Lisää mainokseesi yrityksesi osoite sekä linkki yritysprofiiliisi ja sijaintisi ajo-ohjeisiin. Osoitteena käytetään Yritysprofiilissa olevaa osoitetta. Jos haluat päivittää osoitteen, siirry Yritysprofiiliisi.

Lue lisää Yritysprofiilin käytön aloittamisesta.

Lue lisää yritysprofiilin linkittämisestä Älykkääseen kampanjaan

Yrityksen osoitteen todentaminen

Sinun on todennettava Yritysprofiilissasi oleva osoite, jotta Älykkäät kampanjasi voivat toimia oikein.

1. Etsi muokattava kampanja.
  2. Klikkaa Mainosteksti, kuvat ja laskeutumissivu ‑kortista Muokkaa.
  3. Klikkaa Yritystiedot-välilehteä.
  4. Siirry "Lisää yrityksesi nimi mainoksiisi" ‑kohtaan.
  5. Klikkaa Yritysprofiili, niin pääset profiiliisi.
  6. Todenna yrityksesi osoite seuraamalla ohjeita.

Yrityksen nimen lisääminen mainokseen

Saatamme joskus käyttää yrityksesi nimeä mainoksissasi, jotta voit tavoittaa enemmän käyttäjiä ja jotta kampanjasi toimisi paremmin.

• Jos et ole linkittänyt Älykästä kampanjaasi Yritysprofiiliin, voit muokata yrityksesi nimeä.
  • Jos olet linkittänyt Älykkään kampanjasi Yritysprofiiliin, käytämme profiilissa näkyvää yrityksen nimeä.

Yritystietojen lisääminen mainoksiin ja tietojen muokkaaminen

1. Etsi muokattava kampanja.
  2. Klikkaa Mainosteksti, kuvat ja laskeutumissivu ‑kortista Muokkaa.
  3. Klikkaa Yritystiedot-välilehteä.