Medtag dine virksomhedsoplysninger i dine annoncer

Medtag dine virksomhedsoplysninger i dine annoncer, så folk kan lære din virksomhed at kende, ringe til dig eller besøge din lokation. Disse oplysninger deles på tværs af alle annoncer i en kampagne.

Vis en opkaldsknap i annoncen

Slå denne indstilling til, hvis du vil have folk til at ringe til dig direkte fra annoncen.

Vis din adresse i annoncen

Vis din adresse i annoncen, og link til virksomhedsprofilen og rutevejledning til lokationen. Vi bruger adressen fra virksomhedsprofilen. Gå til Virksomhedsprofil for at opdatere adressen.

Få flere oplysninger om, hvordan du kommer godt i gang med Virksomhedsprofil

Få flere oplysninger om, hvordan du linker din virksomhedsprofil til din Smart-kampagne

Bekræft din virksomhedsadresse

Du skal bekræfte din adresse i din virksomhedsprofil, så dine Smart-kampagner kan køre korrekt.

1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside".
  3. Klik på fanen Virksomhedsoplysninger.
  4. Find "Vis dit virksomhedsnavn i din annonce".
  5. Klik på Virksomhedsprofil for at få adgang til din profil.
  6. Udfør trinnene til bekræftelse af din virksomhedsadresse.

Inkluder virksomhedsnavnet i din annonce

Nogle gange bruger vi dit virksomhedsnavn i dine annoncer for at hjælpe dig med at nå ud til flere personer og øge kampagneeffektiviteten.

• Hvis du ikke har linket din Smart-kampagne til en virksomhedsprofil, kan du redigere dit virksomhedsnavn.
  • Hvis du har linket din Smart-kampagne til din virksomhedsprofil, bruger vi det virksomhedsnavn, som du bruger til Virksomhedsprofil.

Tilføjelse eller redigering af dine virksomhedsoplysninger i dine annoncer

1. Find den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Annoncetekst, billeder og landingsside".
  3. Klik på fanen Virksomhedsoplysninger.