Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Du kan se ändringarna i din smarta kampanj i ändringshistoriken på sidan med din kontoöversikt. Ändringshistoriken kan ge dig en bättre uppfattning om effekterna av de ändringar du gör i din kampanj.

Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Obs! Du kan bara se ändringshistoriken för din smarta kampanj i webbversionen av Google Ads.
Obs! Anvisningarna nedan är en del av den nya Google Ads-användarupplevelsen. Om du vill använda den tidigare designen klickar du på ikonen Utseende och väljer Använd tidigare design. Om du fortfarande använder den tidigare versionen av Google Ads kan du titta på snabbguiden eller använda sökfältet i navigeringspanelen högst upp i Google Ads för att hitta sidan du söker.
  1. Klicka på ikonen Kampanjer Campaigns Icon i ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på rullgardinsmenyn Kampanjer i avsnittsmenyn och sedan på Kampanjer.
  3. Klicka på Smarta kampanjer på fliken Arbetsyta.
  4. Markera rutan för den smarta kampanj du vill redigera.
    • Valfritt: Ändra datumintervallet högst upp till höger på skärmen för att se ändringshistoriken för en viss tidsperiod.
  5. Välj Ändringshistorik i det blå fältet som visas.
Obs! I ändringshistoriken kan du se ändringar som har gjorts av kontoägaren. Om du har kontaktat oss om din annons kan du även se vissa ändringar som har gjorts av Googles supportrepresentant.