Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Du kan se ändringarna i din smarta kampanj i ändringshistoriken på sidan med din kontoöversikt. Ändringshistoriken kan ge dig en bättre uppfattning om effekterna av de ändringar du gör i din kampanj.

Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Obs! Du kan bara se ändringshistoriken för din smarta kampanj i webbversionen av Google Ads.
  1. Klicka på den smarta kampanj du vill redigera.
    • Valfritt: Ändra datumintervallet högst upp till höger på skärmen för att se ändringshistoriken för en viss tidsperiod.
  2. Klicka på pennikonen Inställningen Redigera, pennikon vid kampanjnamnet.
  3. Läs igenom ändringshistoriken.
Obs! I ändringshistoriken kan du se ändringar som har gjorts av kontoägaren. Om du har kontaktat oss om din annons kan du även se vissa ändringar som har gjorts av Googles supportrepresentant.