Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Du kan se ändringarna i ditt konto i ändringshistoriken för din smarta kampanj, som du hittar på sidan med kontoöversikten. Ändringshistoriken kan ge dig en bättre uppfattning om effekterna av de ändringar du gör i din kampanj.

Visa ändringshistoriken för din smarta kampanj

Du kan bara se ändringshistoriken för din smarta kampanj i webbversionen av Google Ads.
  1. Klicka på Alla kampanjer och sedan på den önskade kampanjen.
    • Valfritt: Ändra datumintervallet högst upp till höger på skärmen för att se ändringshistoriken för en viss tidsperiod.
  2. Klicka på ikonen med tre punkter högst upp till höger på kortet Förhandsgranska annonser.
  3. Klicka på Visa ändringshistorik.
    • Obs! I ändringshistoriken kan du se ändringar som har gjorts av kontoägaren. Om du har kontaktat oss om din annons kan du även se ändringar som har gjorts av Googles supportansvariga.