Älykkään kampanjan muutoshistorian tarkistaminen

Näet kampanjaan tehdyt muutokset Tilin yleiskatsaus ‑sivulla olevasta älykkään kampanjan muutoshistoriasta. Muutoshistoria auttaa ymmärtämään kampanjaan tekemiesi muutosten vaikutuksia.

Näin tarkistat älykkään kampanjan muutoshistorian

Näet älykkään kampanjan muutoshistorian vain Google Adsin verkkoversiossa.
  1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa haluamasi kampanjan nimeä.
    • Valinnainen: Jos haluat nähdä muutoshistorian tietyltä ajalta, muuta ajanjaksoa näytön oikeasta ylänurkasta.
  2. Klikkaa Mainoksen esikatselu ‑kortin oikeasta ylänurkasta kolmen pisteen kuvaketta .
  3. Klikkaa Näytä muutoshistoria.
    • Huom. Muutoshistoriassa näkyvät tilin omistajan tekemät muutokset. Saatat nähdä myös Google-tuen edustajan tekemiä muutoksia, jos olet ottanut Googleen yhteyttä mainokseesi liittyen.