Se ændringshistorikken for din Smart-kampagne

Se ændringer i din kampagne ved hjælp af Smart-kampagnens ændringshistorik på oversigtssiden for din konto. Du kan bruge din ændringshistorik til bedre at forstå virkningen af de ændringer, du foretager i din kampagne.

Sådan får du vist ændringshistorikken for din Smart-kampagne

Bemærk! Du kan kun se ændringshistorikken for din Smart-kampagne i webversionen af Google Ads.
Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen, og klik derefter på Kampagner.
  3. Vælg Smart-kampagner på fanen "Arbejdsområde".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for den Smart-kampagne, du vil redigere.
    • Valgfrit: Du kan justere datointervallet i øverste højre hjørne af skærmen for at få vist ændringshistorikken i et bestemt tidsrum.
  5. Vælg Ændringshistorik på den blå bjælke, der vises.
Bemærk! Ændringshistorikken viser de ændringer, der er foretaget af kontoejeren. Du kan også se visse ændringer, som er foretaget af en Google-supportrepræsentant, hvis du har kontaktet os vedrørende din annonce.