Sex tips för framgångsrika smarta kampanjer

Du kan använda dina smarta kampanjer för att utnyttja ditt annonsutrymme på bästa sätt och lyfta fram viktiga punkter om ditt företag som är korrekta, kortfattade och engagerande. Följ riktlinjerna i den här artikeln för att skapa annonser som bättre når dina potentiella kunder.

1. Lyft fram det som är unikt med din produkt, din tjänst eller ditt erbjudande

Har du särskilda menyalternativ eller ett stort utbud av produkter? Lyft fram sånt som gör att ditt företag sticker ut bland konkurrenterna.

2. Ta med priser, kampanjer och exklusiva erbjudanden

Se till att dina kunder ser att du har något speciellt att erbjuda. Ge dem allt de behöver för att kunna bestämma sig.

3. Ta med en uppmaning

Du kan använda tydliga verb och fraser som Ring i dag, Köp och Boka tid för att informera kunderna om vad de kan förvänta sig på din målsida.

4. Ta med relevanta söktermer i annonstexten

Då fångar du uppmärksamheten hos kunder som har sökt med ord som har koppling till din verksamhet och visar att din annons är relevant för dem.

5. Matcha din kampanj med din webbplats

Se till att kampanjerna eller produkterna i din kampanj också nämns på din webbplats. Om besökarna inte hittar det de förväntar sig när de kommer till din webbplats kan det hända att de lämnar den.

6. Gör ett proffsigt intryck

Putsa till dina kampanjer genom att kontrollera stavningen och grammatiken en extra gång. Lägg till två till fyra beskrivningar och välj budskap som du tror kan väcka kundernas intresse.