Seks tips for lønnsomme Smart-kampanjer

Med Smart-kampanjer kan du få mest mulig ut av annonseplassen din og fremheve viktige aspekter ved bedriften din som er presise og engasjerende. Følg veiledningen i denne artikkelen for å opprette annonser som når ut til potensielle kunder på en bedre måte.

1. Fremhev det som er unikt ved bedriften din, produktet ditt eller tilbudet ditt

Har du daglige spesialretter eller et stort produktsortiment? Fortell hva som skiller bedriften din fra konkurrentene.

2. Ta med priser og spesialtilbud

Hvis du har noe spesielt å tilby, må du sørge for at kundene får det med seg. Gi dem det de trenger for å ta beslutningen.

3. Bruk en handlingsfremmende oppfordring

Du kan bruke sterke verb og fraser som «Kjøp», «Ring i dag» eller «Gjør en avtale» i annonsene for å vise kundene hva de kan forvente på landingssiden.

4. Ta med relevante søketermer i annonseteksten

Dette kan fange oppmerksomheten til kunder som har søkt etter ord knyttet til bedriften, og det viser at annonsen er relevant for det de er ute etter.

5. Sørg for at det er samsvar mellom kampanjen din og nettstedet ditt

Påse at promoteringene eller produktene i kampanjen også er nevnt på nettstedet. Hvis de besøkende ikke finner det de forventer å se på nettstedet, kan det hende de forlater det.

6. Vær profesjonell

Legg siste strøk på kampanjene ved å dobbeltsjekke stavemåte og grammatikk. Legg til 2–4 beskrivelser, og prøv å bruke stor forbokstav i hvert ord i annonseoverskriftene for å trekke oppmerksomheten til annonsene.

Linker til relatert innhold