Seks tips til succesfulde Smart-kampagner

Du kan bruge dine Smart-kampagner til at få mest muligt ud af din annonceplads og fremhæve vigtige oplysninger om din virksomhed, der er præcise, kortfattede og engagerende. Brug retningslinjerne i denne artikel til at oprette annoncer, der gør det nemmere at nå ud til dine potentielle kunder.

1. Fremhæv det, der gør din virksomhed, dit produkt eller dit tilbud til noget særligt

Tilbyder du nogle specielle menupunkter, eller har du et stort udvalg af produkter? Fremhæv det, der adskiller din virksomhed fra konkurrenterne.

2. Inkluder priser, specialtilbud og særtilbud

Hvis du kan tilbyde noget særligt, skal du gøre potentielle kunder opmærksomme på det. Giv dem de nødvendige redskaber, så de kan træffe en beslutning.

3. Medtag en opfordring til handling

Du kan bruge stærke verber og udtryk som "Ring i dag", "Køb" eller "Lav en aftale" i dine annoncer for at gøre potentielle kunder opmærksomme på, hvad de kan forvente på din landingsside.

4. Inkluder relevante søgetermer i din annoncetekst

Dermed kan du fange opmærksomheden hos de kunder, der har søgt efter ord med relation til din virksomhed, og det viser, at din annonce er relevant for det, de ønsker.

5. Match din kampagne til dit website

Sørg for, at promoveringerne eller produkterne i din kampagne også er nævnt på dit website. Hvis besøgende ikke finder det, de forventer, når de bliver ført hen på dit website, er der en stor risiko for, at de forlader det igen.

6. Vær professionel

Finpuds dine kampagner ved at dobbelttjekke stavning og grammatik. Tilføj mellem 2 og 4 beskrivelser, og prøv at bruge stort begyndelsesbogstav i hvert ord i dine annoncers overskrift for at tiltrække opmærksomhed til annoncerne.