Raportoitujen puheluiden datan katsominen

Näin voit katsoa raportoitujen puheluiden datan

1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa sen kampanjan nimeä, jonka vahvistettuja puheluja koskevan datan haluat nähdä.
  2. Vieritä sivua alaspäin Vahvistetut puhelut ‑kortin kohdalle.
Google-soitonsiirtonumerot ovat pakollisia uusille puhelinnumerolinkkiä käyttäville Älykkäille kampanjoille kaikissa maissa, joissa Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä. Katso luettelo maista, joissa Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä.