Vahvistettujen puheluiden datan katseleminen

Voit milloin tahansa tutkia mainoksesi vahvistettujen puheluiden dataa hallintapaneelisi Puhelut-kortista.

Näin voit katsoa vahvistettujen puheluiden dataa

1. Valitse Kaikki kampanjat ja klikkaa sen kampanjan nimeä, jonka vahvistettuja puheluja koskevan datan haluat nähdä.
  2. Vieritä sivua alaspäin Vahvistetut puhelut ‑kortin kohdalle.
Google-soitonsiirtonumerot ovat pakollisia uusille puhelinnumerolinkkiä käyttäville Älykkäille kampanjoille kaikissa maissa, joissa Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä. Katso luettelo maista, joissa Google-soitonsiirtonumerot ovat käytettävissä.