Consultar les dades de les trucades registrades

Com es poden consultar les dades de les trucades registrades

1. Feu clic a Totes les campanyes i, tot seguit, al nom de la campanya de la qual vulgueu veure les dades de les trucades verificades.
  2. Desplaceu-vos cap avall fins a la targeta "Trucades verificades".
Els números de desviació de trucades de Google (GNF) són obligatoris per a les campanyes intel·ligents noves amb un número de telèfon enllaçat en tots els països on aquests números de desviació de trucades estan disponibles. Consulteu la llista de països on els GFN estan disponibles.