Sånn velger du riktig produkt eller tjeneste

• Med Smart-kampanjer må du velge bedriftens produkt eller tjeneste, som i sin tur brukes for å legge til relevante søkeuttrykk i kampanjene dine.
  • Hvis du synes at søkeuttrykkene som foreslås, ikke er relevante, kan du lese gjennom tipsene nedenfor:

1. Velg den mest relevante bedriftstypen

Jo mer relevant det valgte produktet eller den valgte tjenesten er, desto mer relevante blir søkeuttrykkene dine. Hvis produktet eller tjenesten du har angitt, ikke er relevant for bedriften din, eller om bedriften din har gått i nye retninger etter at du konfigurerte annonsen, kan du endre dette ved å oppdatere målgruppen for annonsen.

Er ikke produktet eller tjenesten tilgjengelig?
Hvis bedriftens produkt eller tjeneste ikke er tilgjengelig når du oppretter en Smart-kampanje, kan du fylle ut dette tilbakemeldingsskjemaet.

2. Unngå indirekte relaterte produkter eller tjenester

Ikke velg produkter eller tjenester som ikke er direkte relatert til bedriften din. En møbelbutikk som selger barnemøbler, vil kanskje tiltrekke seg foreldre som søker etter barneklær, men det kan hende bedriften ender opp med å betale for klikk fra foreldre på utkikk etter klær – ikke møbler. Hvis du beskriver bedriften så presist som mulig, har du større sjanse til å tiltrekke deg potensielle kunder som er interessert i nettopp det du tilbyr.

3. Lag separate annonser
Du kan alltids annonsere for flere produkter eller tjenester ved å lage flere annonser. Du kan også tilordne mer av annonseringsbudsjettet til én av annonsene dine hvis du ønsker å fremheve det aktuelle aspektet ved bedriften din.

Linker til beslektet innhold