Oikean tuotteen tai palvelun valitseminen

1. Valitse osuvin yritystyyppi

Mitä osuvampi valitsemasi tuote tai palvelu on, sitä osuvampia ovat myös hakulausekkeet. Jos tuote tai palvelu ei liity yritykseesi tai jos yrityksesi on muuttunut mainoksen laatimisen jälkeen, voit muuttaa sitä päivittämällä mainoksesi yleisön.

Eikö tuote tai palvelu ole valittavissa?
Jos yrityksesi tuote tai palvelu ei ole valittavissa, kun luot Älykästä kampanjaasi, täytä tämä palautelomake.

2. Vältä yritykseesi epäsuorasti liittyviä tuotteita tai palveluita

Älä valitse tuotetta tai palvelua, joka ei liity yritykseesi suoraan. Vaikka lastenhuonekaluliike haluaa ehkä tavoittaa vanhempia, jotka hakevat lastenvaatteita, huonekaluliike saattaa päätyä maksamaan vaatteita, ei huonekaluja, hakevien vanhempien klikkauksista. Kun kuvailet yritystäsi täsmällisesti, houkuttelet potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat kiinnostuneita juuri siitä, mitä yrityksesi tarjoaa.

3. Luo erillisiä mainoksia
Voit mainostaa useita tuotteita tai palveluita luomalla useita mainoksia. Jos haluat nostaa esille tiettyä yrityksesi tarjontaa, voit käyttää siihen tavallista suuremman osan mainontabudjetistasi.