Växla till ett annat konto för att hantera din Smart-kampanj

Växla till ett annat konto

1. Leta reda på ditt användarnamn och profilfoto högst upp på sidan. Klicka på profilfotot.
  2. Välj kontot du vill växla till.
  3. Klicka på Lägg till konto eller registrera dig för att skapa ett nytt konto om du inte ser kontot du vill växla till.

Välja tidszon för ditt konto

Rapporter, statistik och fakturering påverkas av den tidszon du väljer. Inställningar som din dagliga budget löper till exempel med ett 24-timmarsschema. Vi rekommenderar att du väljer din lokala tidszon så att budgetcykeln slutar när din dag slutar. Ditt val påverkar inte de platser där din annons kan visas.

När du väl har angett en tidszon i ditt konto kan du inte ändra den senare.