Toiselle tilille vaihtaminen älykkään kampanjan hoitamista varten

Toiselle tilille vaihtaminen

1. Etsi sivun yläreunasta käyttäjätunnuksesi ja profiilikuvasi. Klikkaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse tili, jolle haluat vaihtaa.
  3. Jos haluamasi tili ei ole näkyvissä, valitse Lisää tili tai rekisteröidy ja luo uusi tili.

Tilin aikavyöhykkeen valitseminen

Valittu aikavyöhyke vaikuttaa raportteihin, tilastoihin ja laskutukseen. Esimerkiksi päiväbudjetissa käytetään 24 tunnin aikataulua. Suosittelemme, että valitset paikallisen aikavyöhykkeen, jotta budjettijaksosi päättyy päivän päättyessä. Valinta ei vaikuta sijainteihin, joissa mainoksesi voi näkyä.

Tilin aikavyöhykettä ei ole voi muuttaa alkuasetusten jälkeen.