Skift til en anden konto for at administrere din Smart-kampagne

Sådan skifter du til en anden konto

1. Find dit brugernavn og dit profilbillede øverst på siden. Klik på dit profilbillede.
  2. Vælg den konto, som du vil skifte til.
  3. Klik på Tilføj konto, eller opret en ny konto, hvis du ikke kan se den konto, du vil bruge.

Valg af tidszone for din konto

Dine rapporter, dine statistikker og din fakturering bliver alle sammen påvirket af den tidszone, du vælger. Indstillinger, som f.eks. dit gennemsnitlige daglige budget, kører nemlig efter en 24-timers plan. Vi anbefaler, at du vælger din lokale tidszone, så din budgetcyklus slutter, når din dag slutter. Valget påvirker ikke, hvor din annonce kan blive vist.

Når du har valgt og opsat en tidszone for kontoen, kan tidszonen ikke ændres.