Canviar a un altre compte per gestionar una campanya intel·ligent

Com es pot canviar a un altre compte

1. Cerqueu el vostre nom d'usuari i la vostra foto de perfil a la part superior de la pàgina. Feu clic a la foto de perfil.
  2. Trieu el compte a què voleu canviar.
  3. Si no el veieu, feu clic a Afegeix un compte o registreu-vos-hi per crear-ne un.

Triar la zona horària d'un compte

La zona horària que trieu afectarà els vostres informes, les estadístiques i la facturació. Per exemple, algunes opcions de configuració (com ara el pressupost diari mitjà) s'executen cada 24 hores. Us recomanem que seleccioneu la vostra zona horària local perquè el cicle del pressupost finalitzi en acabar el dia. La zona horària que trieu no repercuteix en les ubicacions on es pot mostrar el vostre anunci.

Les zones horàries del compte no es poden modificar un cop s'ha fet la configuració inicial.