Växla till ett annat konto för att hantera din Smart-kampanj

Växla till ett annat konto

1. Öppna Google Ads-appen för Android.
  2. Tryck på menyn Menu button högst upp.
  3. Tryck på Konton.
  4. Tryck på kontot som du vill växla till.
    • Obs! Du kan behöva logga in på Google Ads igen med det andra kontots e-postadress för inloggning och lösenord.

Välja tidszon för ditt konto

Rapporter, statistik och fakturering påverkas av den tidszon du väljer. Inställningar som din dagliga budget löper till exempel med ett 24-timmarsschema. Vi rekommenderar att du väljer din lokala tidszon så att budgetcykeln slutar när din dag slutar. Ditt val påverkar inte de platser där din annons kan visas.

När du väl har angett en tidszon i ditt konto kan du inte ändra den senare.