Om mål i Smart-kampanjer

I Smart-kampanjer representerer mål de viktigste interaksjonene du vil at potensielle kunder skal ha med bedriften din etter at de har sett annonsen din.

Når du oppretter en Smart-kampanje, blir du bedt om å velge ett av de følgende målene:

Få flere anrop

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal ringe til bedriften din. Smart-kampanjen din optimaliseres ved å legge til en godt synlig ringeknapp i annonsene dine. Når kunder klikker på denne knappen, kobles de til telefonnummeret til bedriften din.

Få flere besøk til den fysiske beliggenheten din

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal besøke de fysiske lokalene til bedriften din. Smart-kampanjen din optimaliseres for å oppfordre potensielle kunder til å besøke bedriften lokalt. I Google Ads kan du også se hvor mange kunder som har hatt interaksjon med bedriften din på Google Maps som et resultat av kampanjen.

Få flere salg eller registreringer på nettstedet ditt

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal utføre en sporbar handling på nettstedet ditt (f.eks. kjøpe eller registrere seg for noe). Smart-kampanjen blir optimalisert slik at potensielle kunder oppfordres til å gjennomføre transaksjoner på nettet, og i Google Ads får du hjelp til å konfigurere Google Analytics slik at du kan spore kunder og kjøpene de gjør på nettstedet ditt.

Oppnå økt merkevarebevissthet med videoavspillinger

Velg dette målet hvis du driver en liten bedrift eller er YouTube-skaper som vil få opp merkevarebevisstheten eller antallet videoavspillinger.

Merk: For at du skal få økt merkevarebevissthet gjennom videoavspillinger, må du opprette en Smart-kampanje i Smartmodus.

Tips

Du kan riktignok bare velge ett mål per kampanje, men du kan ha en rekke Smart-kampanjer hvis du har flere forretningsmål du jobber mot.

Merk: Du kan ikke endre kampanjemål etter at de er ferdig konfigurert. Hvis du vil at annonser skal vises i tråd med et annet mål, eller om du vil endre kampanjemålene, må du opprette en ny Smart-kampanje med de aktuelle målene.