Om mål i Smart-kampagner

I Smart-kampagner repræsenterer et mål den hovedaktivitet, som du ønsker, at potentielle kunder vil foretage, når de har set din annonce.

Når du opretter en Smart-kampagne, bedes du om at vælge et af følgende mål:

Få flere opkald

Vælg dette mål, hvis du gerne vil have, at potentielle kunder ringer til din virksomhed. Din Smart-kampagne optimeres, så den opfordrer potentielle kunder til at ringe til dig, ved at føje en fremtrædende "Ring"-knap til dine annoncer. Når en kunde klikker på knappen "Ring", forbindes vedkommende med din virksomheds telefonnummer.

Få flere besøg i din fysiske butik

Vælg dette mål, hvis du gerne vil have, at potentielle kunder besøger dig personligt. Din Smart-kampagne optimeres, så den opfordrer potentielle kunder til at besøge din virksomhed, og Google Ads viser dig, hvor mange kunder der har interageret med din virksomhed på Google Maps som et resultat af din kampagne.

Sælg mere via dit website, eller få flere tilmeldinger

Vælg dette mål, hvis du gerne vil have, at potentielle kunder foretager en sporbar handling (f.eks. et køb eller en tilmelding) på dit website. Din Smart-kampagne optimeres for at tilskynde potentielle kunder til at foretage onlinetransaktioner, og i Google Ads får du hjælp til konfiguration af Google Analytics med henblik på sporing af kunder og køb på dit website.

Opnå større brandbevidsthed via videovisninger

Vælg dette mål, hvis du er youtuber eller ejer af en lille virksomhed og gerne vil opnå større brandbevidsthed eller flere videovisninger.

Bemærk! Muligheden for at opnå større brandbevidsthed via videovisninger er kun tilgængelig ved oprettelse af en Smart-kampagne i Smarttilstand.

Tip!

Du kan kun vælge ét mål pr. kampagne, men du kan oprette flere Smart-kampagner, hvis du har mere end ét mål for din virksomhed.

Bemærk! Når du har konfigureret kampagnemål, kan de ikke længere ændres. Hvis du vil ændre dine kampagnemål eller vælge et andet mål, er du nødt til at oprette en ny Smart-kampagne med det nye mål.