Sobre els objectius en campanyes intel·ligents

A les campanyes intel·ligents, un objectiu representa l'activitat principal que voleu que duguin a terme els clients potencials després de veure el vostre anunci.

Quan creeu una campanya intel·ligent, se us demanarà que trieu un dels objectius següents:

Rebre més trucades

Trieu aquest objectiu si voleu que els clients potencials truquin a la vostra empresa. La campanya intel·ligent s'optimitzarà afegint als anuncis un botó de trucada destacat per animar els clients potencials a trucar-vos. Quan un client faci clic al botó, se'l connectarà directament amb el número de telèfon de la vostra empresa.

Rebre més visites a una ubicació física

Trieu aquest objectiu si voleu que els clients potencials us visitin en persona. La campanya intel·ligent s'optimitzarà per animar els clients potencials a visitar-vos i Google Ads us mostrarà quants clients han interaccionat amb la vostra empresa a Google Maps com a conseqüència de la campanya.

Obtenir més vendes o subscripcions al lloc web

Trieu aquest objectiu si voleu que els clients potencials facin una acció al vostre lloc web de la qual pugueu fer un seguiment (com ara un registre o la compra d'un producte). La campanya intel·ligent s'optimitzarà per animar els clients a fer transaccions en línia i Google Ads us ajudarà a configurar Google Analytics perquè pugueu fer un seguiment dels clients i de les seves compres al vostre lloc web.

Incrementeu la notorietat de marca amb visualitzacions de vídeo

Trieu aquest objectiu si sou una empresa petita o un creador de YouTube interessat a augmentar la notorietat de marca o les visualitzacions dels vídeos.

Nota: l'opció d'incrementar la notorietat de marca amb visualitzacions de vídeo només està disponible quan es crea una campanya intel·ligent en mode intel·ligent.

Consell

Tot i que només podeu triar un objectiu per campanya, podeu crear diverses campanyes intel·ligents si teniu més d'un objectiu per a l'empresa.

Nota: no podreu canviar els objectius de la campanya un cop estiguin configurats completament. Si voleu assolir un objectiu diferent o revisar els objectius de la campanya, heu de crear una altra campanya intel·ligent amb l'objectiu nou.