Älykkäiden kampanjoiden ja muiden Google Ads ‑kampanjatyyppien vertailu

Älykkäissä kampanjoissa ja muissa Google Ads ‑kampanjatyypeissä voit näyttää mainoksia Google.comissa, Google Mapsissa ja yrityksesi toimialaan liittyvillä verkkosivustoilla Google Display ‑verkostossa. Kaikkien kampanjatyyppien mainoksissa voi käyttää kohdistettua viestintää potentiaalisten asiakkaiden houkuttelemiseksi ja aktivoimiseksi. Google Ads ‑kampanjatyyppien avulla voit tavoittaa potentiaalisia asiakkaita juuri oikealla hetkellä.

Tarkempi vertailu

Alla esittelemme Google Ads ‑kampanjatyyppejä, jotta löydät yrityksellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Lue kampanjatyyppien yleiskatsaukset klikkaamalla otsikoita.

Älykkäät kampanjat

Yleiskatsaus

Älykkäät kampanjat ovat Googlen kätevä ja helppokäyttöinen ratkaisu pienyritysten tarpeisiin. Niiden avulla voit varmistaa, että asiakkaat löytävät yrityksesi Googlesta otollisilla hetkillä. Googlen parasta mainosteknologiaa hyödyntävien älykkäiden kampanjoiden avulla voit saavuttaa mainostavoitteesi mukaisia tuloksia, kuten asiakaspuheluja, käyntejä kaupassa tai verkkosivustolla tehtyjä toimia.

Älykkään kampanjan voi määrittää jopa 15 minuutissa. Kampanja pyrkii tämän jälkeen parantamaan mainostasi jatkuvasti tavoitteesi mukaisesti. Lisäksi se mittaa mainoksen kehitystä ja näyttää tulokset selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa. Voit siis luottaa siihen, että saat mainonnasta todellista vastinetta rahoillesi. Näin voit huoleti keskittyä itsellesi tärkeimpään asiaan – yrityksesi pyörittämiseen.

Edut

• Maksat vain silloin, kun joku klikkaa mainostasi.
  • Ylläpidon tarve on vähäinen.
  • Voit mainostaa Googlessa, Google Mapsissa ja yhteistyökumppanien sivustoilla.
  • Voit tavoittaa asiakkaita missä tahansa valitsemassasi maantieteellisessä sijainnissa.

Näin ne toimivat

Voit käyttää älykkäitä kampanjoita verkkosivustosi tai Google+ ‑sivusi mainostamiseen Googlessa tai Google Mapsissa. Voit kirjoittaa itse oman mainoksesi. Kun yritykseesi liittyvillä ilmauksilla tehdään hakuja, mainoksesi voidaan näyttää hakutulosten ylä- tai alapuolella.

Aloita älykkäiden kampanjoiden käyttäminen määrittämällä budjetti. Google Ads luo tämän jälkeen luettelon mainoksesi käynnistävistä hakulausekkeista ja mahdollisista aiheeseen liittyvistä sivustoista, joilla mainoksesi voidaan näyttää. Hakulausekkeitasi ylläpidetään ja päivitetään ajan mittaan. Jatkuvaa ylläpitoa ei juurikaan tarvita, ja maksat vain mainoksen saamista klikkauksista.

Muut Google Ads ‑kampanjatyypit

Yleiskatsaus

Muissa Google Ads ‑kampanjatyypeissä mainoskampanjoidesi hallinta on täysin omissa käsissäsi. Käytettävissäsi on myös muita mainosmuotoja, asetuksia ja ominaisuuksia. Google Adsilla voit luoda hakumainoksia, Display-mainoksia, videomainoksia, Sovelluskampanjoita ja Shopping-mainoksia.

Edut

• Maksat vain silloin, kun joku klikkaa mainostasi.
  • Voit valita itse omat avainsanasi, asettaa hintatarjouksia ja määrittää tilisi rakenteen.
  • Voit tavoittaa asiakkaita missä tahansa valitsemassasi sijainnissa.
  • Voit hyödyntää mainonnassasi erityisiä mainosmuotoja ja tarkkoja raportteja.

Näin ne toimivat

Kun käyttäjä tekee hakuja avainsanoillasi Google.comissa, Google Mapsissa ja Googlen yhteistyökumppanien sivustoilla, mainoksesi voidaan näyttää hakutulosten ylä- tai alapuolella. Google Adsissa vastaat itse mainoskampanjasi kaikista osa-alueista. Valitset siis itse avainsanat, jotka voivat käynnistää mainoksesi. Määrität myös päiväbudjetin sekä sen, kuinka paljon haluat maksaa yhdestä klikkauksesta ja missä mainoksiasi voidaan näyttää. Maksat vain silloin, kun joku klikkaa mainostasi.

Google Ads tarjoaa myös muita mainosmuotoja, kuten video- ja Shopping-mainokset.

REKISTERÖIDY GOOGLE ADSIIN