Sammenlign Smart-kampagner med andre Google Ads-kampagnetyper

Med Smart-kampagner eller andre Google Ads-kampagnetyper kan du vise dine annoncer på Google Søgning, Google Maps, YouTube, Gmail og Google-partnerwebsites. Du kan i alle kampagnetyper vise specifikke meddelelser i dine annoncer for at tiltrække og engagere potentielle kunder. Med Google Ads-kampagnetyperne kan du nå ud til potentielle kunder på det rette tidspunkt.

Oversigt

Nedenfor finder du en beskrivelse af de forskellige Google Ads-kampagnetyper, så du kan finde den, der passer bedst til din virksomhed. Klik på en overskrift for at få et overblik over den pågældende type.

Smart-kampagner

Oversigt over Smart-kampagner

Smart-kampagner er Googles effektive og brugervenlige løsning til små virksomheder, og denne kampagnetype kan du bruge som en hjælp til at få din virksomhed vist på Google på ovennævnte relevante tidspunkter. Smart-kampagner er baseret på Googles mest avancerede annonceringsteknologi, og de kan hjælpe dig med at nå dit kampagnemål, hvad enten det er opkald fra potentielle kunder, besøg i din fysiske butik, større brandbevidsthed via video eller bestemte handlinger på dit website.

Det tager kun 15 minutter at oprette en Smart-kampagne, hvorefter der foretages løbende optimering af din annonce i henhold til dit mål og måling af dens effektivitet, og resultaterne vises klart og tydeligt. På den måde kan du være sikker på, at din annoncering giver reelle resultater for din investering, mens du bruger tid på at gøre det, du interesserer dig mest for – nemlig at drive din virksomhed.

Fordele

• Du betaler kun, når nogen klikker på eller ser mindst 30 sekunder af din videoannonce (eller hele videoannoncen, hvis den er kortere end 30 sekunder), alt efter hvad der indtræffer først.
  • Den løbende administration er minimal.
  • Annoncér på Google Søgning, Google Maps, Gmail, YouTube og Google-partnerwebsites
  • Du kan nå ud til kunder på alle de geografiske placeringer, som du vælger

Sådan fungerer det

Du kan bruge Smart-kampagner til at annoncere for dit website på Google Søgning, Google Maps, Gmail, YouTube og Google-partnerwebsites. Du skriver selv din annonce, og når en person søger efter udtryk, der er relateret til din virksomhed, kan din annonce blive vist over eller under søgeresultaterne.

For at komme godt i gang med at bruge Smart-kampagner skal du først angive et budget, vælge præferencer mht. demografiske segmenter og geografisk lokation samt angive et par søgeordstemaer, hvorefter Google Ads viser din annonce for dem, der søger efter de produkter og tjenester, du tilbyder (i henhold til virksomhedstypen). Dine søgetermer opdateres løbende. Der er kun et meget lille behov for løbende administration, og du betaler kun for klik, som din annonce rent faktisk modtager.

Andre Google Ads-kampagnetyper

Oversigt over andre kampagnetyper

Med andre Google Ads-kampagnetyper har du fuld kontrol over dine annoncekampagner. Du har også adgang til andre specialiserede kampagner, indstillinger og funktioner. Du kan oprette søgekampagner, displaykampagner, videokampagner, appkampagner, Shopping-kampagner og kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Fordele

• Du betaler kun, når der er nogen, der klikker på din annonce
  • Du vælger dine egne søgeord, angiver selv budpriser og strukturerer selv din konto
  • Du kan nå ud til kunder på alle de steder, du vælger
  • Du kan annoncere med særlige annonceformater og udførlig rapportering

Sådan fungerer det

Når der er nogen, der søger efter dine søgeord på google.dk, Google Maps og Googles partnerwebsites, kan din annonce blive vist over eller ud for søgeresultaterne. Med søgekampagner i Google Ads er du ansvarlig for alle aspekter af din annonceringskampagne. Du vælger de søgeord, der hjælper med at afgøre, hvornår dine annoncer skal vises. Du vælger også selv et dagligt budget, hvor meget du vil bruge på hvert klik, og hvor dine annoncer kan vises. Du betaler kun, når der er nogen, der klikker på din annonce.

Google Ads tilbyder også andre annonceformater, f.eks. videoannoncer og Shopping-annoncer.

En nærmere sammenligning

Smart-kampagner ift. søgekampagner

Smart-kampagner Søgekampagner
Budgivning Budgivningen administreres på dine vegne med henblik på at opnå størst mulig værdi (f.eks. i form af klik eller opkald) inden for dit kampagnebudget Du skal selv vælge en budstrategi (f.eks. "Maksimér antal klik" eller mål-CPA)
Aktiver Ved hjælp af Googles AI oprettes der annonceaktiver (undersidelinks, infotekst, lokation, opkald). Tilvalg er ikke påkrævet. Kræver visse manuelle konfigurationer af annonceaktiver
Søgeordsoprettelse Ved hjælp af Googles AI genereres der søgeord baseret på dine søgeordstemaer Søgeord, matchtyper og de tilhørende annoncegrupper skal konfigureres manuelt
Søgeordsredigering Tillader søgeordstemaer, som bruges til at matche annoncer med søgninger på Google Tillader, at individuelle søgeord og matchtyper kan redigeres og administreres manuelt
Rapportering Bruger et enklere og brugervenligt kontrolpanel, der er designet til at fremhæve de vigtigste statistikker i kampagnen Indeholder detaljerede rapporter på kampagne-, annoncegruppe-, annonce-, søgeords- og søgetermniveau
Hvor vises annoncerne? Viser automatisk dine annoncer på tværs af Google Søgning, Google Maps, YouTube, Gmail og Google-partnerwebsites Indeholder indstillinger, der kan vælges, hvis dine annoncer skal vises på Google Søgenetværket, hos søgepartnere og på Google Displaynetværket
Landingssider Understøtter maks. én landingsside pr. kampagne Understøtter flere landingssider pr. kampagne

TILMELD DIG GOOGLE ADS