Sammenlign Smart-kampagner med andre Google Ads-kampagnetyper

Både Smart-kampagner og andre Google Ads-kampagnetyper giver dig mulighed for at vise dine annoncer på google.dk, Google Maps og relevante websites på Google Displaynetværket. Du kan i alle kampagnetyper bruge målrettede budskaber i dine annoncer, så du kan tiltrække og engagere potentielle kunder. Med Google Ads-kampagnetyperne kan du nå ud til potentielle kunder på det rette tidspunkt.

Oversigt

Nedenfor finder du en beskrivelse af de forskellige Google Ads-kampagnetyper, så du kan finde den, der passer bedst til din virksomhed. Klik på en overskrift for at få et overblik over den pågældende type.

Smart-kampagner

Oversigt

Smart-kampagner er Googles smarte og nemme løsning til små virksomheder, og de kan hjælpe med til at sikre, at folk bliver opmærksomme på din virksomhed på Google i de afgørende øjeblikke. Smart-kampagner er baseret på Googles mest effektive annonceringsteknologi, og de kan hjælpe dig med at nå dit annonceringsmål, hvad enten det er opkald fra potentielle kunder, besøg i din fysiske butik eller bestemte handlinger på dit website.

Smart-kampagner kan konfigureres på kun 15 minutter, hvorefter de hele tiden arbejder på at forbedre din annonce, så den kan hjælpe dig med at nå dit mål, måle annoncens effektivitet og vise dig klare og tydelige resultater. På den måde kan du være sikker på, at din annoncering leverer reelle resultater for din investering, mens du bruger tid på at gøre det, du interesserer dig mest for – nemlig at drive din virksomhed.

Fordele

• Du betaler kun, når der er nogen, der klikker på din annonce
  • Der er kun minimal løbende administration
  • Du kan annoncere på Google, Google Maps og partnerwebsites
  • Du kan nå ud til kunder på alle de geografiske steder, du vælger

Sådan fungerer det

Du kan bruge Smart-kampagner til at annoncere for dit website eller din Google+ side på Google eller Google Maps. Du skriver selv din annonce, og når nogen søger efter sætninger, der er relateret til din virksomhed, kan din annonce blive vist over eller ud for søgeresultaterne.

For at komme godt i gang med Smart-kampagner skal du vælge et budget. Ud fra din virksomhedstype viser Google Ads dig derefter en liste over søgesætninger, der udløser visning af dine annoncer, og potentielt relaterede websites, hvor din annonce kan blive vist. Dine søgesætninger vedligeholder og opdateres løbende. Der er kun et meget lille behov for løbende administration, og du betaler kun for klik, som din annonce rent faktisk modtager.

Andre Google Ads-kampagnetyper

Oversigt

Med andre Google Ads-kampagnetyper har du fuld kontrol over dine annoncekampagner. Du har også adgang til andre annonceformater, indstillinger og funktioner. Med Google Ads kan du oprette søgeannoncer, displayannoncer, videoannoncer, appkampagner og Shopping-annoncer.

Fordele

• Du betaler kun, når der er nogen, der klikker på din annonce
  • Du vælger dine egne søgeord, angiver selv budpriser og strukturerer selv din konto
  • Du kan nå ud til kunder på alle de steder, du vælger
  • Du kan annoncere med særlige annonceformater og udførlig rapportering

Sådan fungerer det

Når der er nogen, der søger efter dine søgeord på google.dk, Google Maps og Googles partnerwebsites, kan din annonce blive vist over eller ud for søgeresultaterne. Med Google Ads er du selv ansvarlig for alle aspekter af din annoncekampagne. Du vælger selv de søgeord, der kan aktivere visning af dine annoncer. Du bestemmer også selv dit daglige budget, hvor meget du betaler for hvert klik, samt hvor din annonce kan vises. Du betaler kun, når der er nogen, der klikker på din annonce.

Google Ads tilbyder også andre annonceformater, f.eks. videoannoncer og Shopping-annoncer.

En nærmere sammenligning

Smart-kampagner ift. søgekampagner

Smart-kampagner Søgekampagner
Budgivning  Administrerer budgivning for dig for at opnå den største værdi (f.eks. klik, opkald osv.) inden for dit kampagnebudget Kræver, at du vælger en budstrategi (f.eks. "Maksimér antallet af klik", "Mål-CPA" osv.)
Udvidelser Automatiserer oprettelsen af annonceudvidelser (udvidelser med undersidelinks, infoudvidelser, adresseudvidelser, opkaldsudvidelser). Tilvalg er ikke påkrævet Kræver visse manuelle konfigurationer af annonceudvidelser
Søgeordsoprettelse Genererer automatisk søgeord ud fra din virksomheds produkter og tjenester Kræver, at søgeord, matchtyper og deres tilhørende annoncegruppe(r) konfigureres manuelt
Søgeordsredigering Tillader, at søgeudtryk, som er grupperinger af automatisk administrerede søgeord, kan slås til/fra

Tillader, at individuelle søgeord og matchtyper kan redigeres og administreres manuelt
Rapportering Bruger er forenklet, brugervenligt betjeningspanel, der er designet til at fremhæve de vigtigste statistikker i kampagnen Indeholder detaljerede rapporter på kampagne-, annoncegruppe-, annonce-, søgeords- og søgetermniveau
Hvor annoncer vises Viser automatisk dine annoncer på tværs af Google Søgenetværket, søgepartnere og Google Displaynetværket for at opnå optimal effektivitet Indeholder indstillinger, der kan vælges, hvis dine annoncer skal vises på Google Søgenetværket, søgepartnere og Google Displaynetværket
Landingssider Understøtter maks. én landingsside pr. kampagne Understøtter flere landingssider pr. kampagne

TILMELD DIG GOOGLE ADS