Comparar les campanyes intel·ligents amb altres tipus de campanyes de Google Ads

Les campanyes intel·ligents i altres tipus de campanyes de Google Ads us permeten mostrar anuncis a la Cerca de Google, Google Maps, YouTube, Gmail i als llocs web associats de Google. Tots els tipus de campanyes permeten crear missatges específics als anuncis a fi d'atreure clients potencials i fomentar-ne la implicació. Amb els diferents tipus de campanyes de Google Ads, podeu arribar a aquests clients en el moment adequat.

Informació general

Tot seguit es descriuen els tipus de campanyes de Google Ads per ajudar-vos a decidir quina és la millor opció per a la vostra empresa. Feu clic a les capçaleres per llegir-ne informació general.

Campanyes intel·ligents

Informació general sobre les campanyes intel·ligents

Les campanyes intel·ligents són la solució senzilla i eficient de Google per a petites empreses que us ajuda a donar-vos a conèixer a Google en els moments més rellevants. Aquestes campanyes, que utilitzen la millor tecnologia publicitària de Google, us ofereixen resultats basats en l'objectiu de la campanya, ja siguin trucades de clients, visites a la vostra ubicació, accions al lloc web o l'increment de la notorietat de marca mitjançant vídeos.

Les campanyes intel·ligents es poden configurar en només 15 minuts i, un cop creades, la seva comesa és millorar constantment l'anunci al voltant de l'objectiu, mesurar-ne el rendiment i mostrar-vos resultats clars i comprensibles. Així, podeu confiar que la vostra publicitat obté un retorn de la inversió real mentre us dediqueu al que us interessa de veritat: dirigir la vostra empresa.

Avantatges

• Només pagueu quan algú fa clic a l'anunci o mira 30 segons de l'anunci de vídeo (o tot sencer si és més curt), el que passi primer.
  • La gestió contínua que cal fer és mínima.
  • Us anuncieu a la Cerca de Google, Google Maps, Gmail, YouTube i als llocs web associats de Google.
  • Arribeu als clients de qualsevol ubicació geogràfica que trieu.

Com funciona

Podeu utilitzar les campanyes intel·ligents per anunciar el vostre lloc web a la Cerca de Google, a Google Maps, a Gmail, a YouTube i als llocs web associats de Google. Escriviu un anunci i, quan un usuari cerqui frases relacionades amb la vostra empresa, l'anunci es pot mostrar a sobre o a sota dels resultats de la cerca.

Per començar a treballar amb les campanyes intel·ligents, heu de configurar un pressupost, triar les preferències de dades demogràfiques i d'ubicació i donar-nos alguns temes de paraula clau; segons el tipus d'empresa que tingueu, Google Ads mostrarà el vostre anunci als usuaris que cerquin els productes i serveis que oferiu. Els termes de cerca es mantenen i s'actualitzen amb el temps. La gestió contínua que cal fer és mínima i només pagueu pels clics que realment rep l'anunci.

Altres tipus de campanyes de Google Ads

Informació general sobre altres tipus de campanyes

Amb altres tipus de campanyes de Google Ads, teniu el control total de les campanyes d'anuncis. També podeu accedir a altres campanyes especialitzades, opcions de configuració i funcions. Podeu crear campanyes de cerca, de display, de vídeo, d'aplicacions, de compres i Màxim rendiment.

Avantatges

• Pagueu només quan algú fa clic a l'anunci.
  • Trieu les vostres pròpies paraules clau, definiu els preus de les ofertes i estructureu el compte com voleu.
  • Arribeu als clients de qualsevol ubicació que trieu.
  • Utilitzeu formats d'anunci especials i informes detallats.

Com funcionen

Quan un usuari cerca les vostres paraules clau a Google.com, a Google Maps o als llocs web dels partners de Google, l'anunci es pot mostrar a sobre o a sota dels resultats de la cerca. Amb les campanyes de cerca de Google Ads, sou responsable de tots els aspectes de la campanya publicitària i trieu les paraules clau que determinen quan es mostren els anuncis. A més, establiu un pressupost diari, la quantitat que voleu invertir en cada clic i els llocs on es poden mostrar els anuncis. Només pagareu quan un usuari faci clic a l'anunci.

Google Ads també us ofereix altres formats d'anunci, com ara els de vídeo o els de compres.

Comparació detallada

Campanyes intel·ligents vs. campanyes de cerca

Campanya intel·ligent Campanya de cerca
Ofertes Gestiona les ofertes perquè pugueu generar el màxim valor (per exemple, clics o trucades) sense superar el pressupost de la campanya. Requereix que seleccioneu l'estratègia d'oferta que preferiu (per exemple, Maximització de clics o Cost per acció objectiu).
Recursos La IA de Google crea recursos d'anunci (enllaços de lloc, textos destacats, ubicació o trucada). No cal activar-los. Requereix certa configuració manual dels recursos d'anunci.
Creació de paraules clau La IA de Google genera paraules clau basades en els vostres temes de paraula clau. Requereix que configureu manualment les paraules clau, els tipus de concordança i els grups d'anuncis corresponents.
Edició de paraules clau Permet definir temes de paraula clau, que s'utilitzen per fer coincidir els anuncis amb les cerques a Google. Permet editar i gestionar manualment paraules clau i tipus de concordança concrets.
Informes Utilitza un tauler simplificat i fàcil de fer servir, dissenyat per destacar les estadístiques més importants de la campanya. Conté informes detallats al nivell de campanya, de grup d'anuncis, d'anunci, de paraula clau i de terme de cerca.
On es mostren els anuncis Mostra els anuncis automàticament a la Cerca de Google, Google Maps, YouTube, Gmail i als llocs web associats de Google. Conté opcions de configuració que us permeten triar si voleu mostrar els anuncis a la Cerca de Google, als partners de cerca o a Display de Google.
Pàgines de destinació Admet com a màxim una pàgina de destinació per campanya. Admet diverses pàgines de destinació per campanya.

REGISTRA'M A GOOGLE ADS