Samanaikaisen seurannan käyttäminen

Samanaikainen seuranta on jo otettu käyttöön haku‑ ja Shopping-kampanjoissa sekä Display-verkoston kampanjoissa useimmilla selaimilla (laajennamme saatavuutta lähikuukausina). Videokampanjoissa tämä toiminto on käytettävissä myöhemmin tänä vuonna (2019). Hotellikampanjoissa samanaikaista seurantaa ei voi vielä käyttää, joten sinun ei tarvitse aktivoida sitä varmistaaksesi kampanjasi normaalin toiminnan.

Kun samanaikainen seuranta on käytössä, mainostasi klikkaavat käyttäjät siirtyvät suoraan lopulliseen URL-osoitteeseen ja klikkausten mittaus tapahtuu taustalla. Näin laskeutumissivusi voi latautua nopeammin, mikä voi vähentää menetettyjen käyntien määrää.

Tässä artikkelissa kerrotaan samanaikaisen seurannan käyttöönotosta sekä lopullisen URL-osoitteen ja seurantamallin määrittämisen teknisistä vaatimuksista.

Huomioitavaa ennen aloitusta

• Varmista klikkausmittausratkaisusi toimittajalta, että ratkaisusi on yhteensopiva samanaikaisen seurannan kanssa. Käytössä olevat ominaisuudet vaikuttavat yhteensopivuuteen. Jos ratkaisu ei ole yhteensopiva, klikkausmittaus ei välttämättä toimi odotetulla tavalla tai laskeutumissivun sisältö tai ulkoasu eivät vastaa odotuksiasi.
  • Klikkausmittausratkaisun toimittajasi voi edellyttää, että muokkaat seurantamallejasi, tai se saattaa muokata niitä puolestasi. Lue lisää seurantamalleista.
Jos olet klikkausmittausratkaisujen toimittaja, lisätietoja on kumppanioppaassa.

Samanaikaisen seurannan käyttöönotto

Samanaikaisen seurannan voi ottaa käyttöön videokampanjoissa, kun se tulee saataville myöhemmin tänä vuonna (2019). Haku‑ ja Shopping-kampanjoissa sekä Display-verkoston kampanjoissa samanaikaista seurantaa käytetään jo, joten tämä asetus ei vaikuta niiden liikenteeseen.
  1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Valitse vasemman reunan sivuvalikosta Asetukset.
  4. Klikkaa Tilin asetukset.
  5. Klikkaa Seuranta.
  6. Ota samanaikainen seuranta käyttöön klikkaamalla sen valitsinta.

Voit testata rikkinäisten URL-osoitteiden seurantamäärityksiä klikkaamalla seurantamallin vieressä näkyvää Testaa-painiketta. Jos URL-osoite on rikkinäinen, näet tilasarakkeessa punaisen x-merkin. Saat lisätietoja testitulosten tulkitsemisesta artikkelista Laskeutumissivun testaaminen.

Parhaasta yrityksestä huolimatta kaikkia samanaikaisen seurannan virheitä ei löydetä.