Samanaikaisen seurannan käyttäminen

Samanaikaisen seurannan käyttö on pakollista Haku-, Shopping-, Display- ja Videokampanjoissa. Hotellikampanjoissa samanaikaisen seurannan käyttö on valinnaista. Samanaikaisen seurannan valitsin voi edelleen näkyä joidenkin tilien asetuksissa, mutta se on käytettävissä vain Hotellikampanjoissa.

Kun samanaikainen seuranta on käytössä, mainostasi klikkaavat asiakkaat siirtyvät suoraan lopulliseen URL-osoitteeseen ja klikkausten mittaus tapahtuu taustalla. Näin laskeutumissivusi voi latautua nopeammin, mikä voi vähentää menetettyjen käyntien määrää.

Tässä artikkelissa kerrotaan samanaikaisen seurannan käyttöönotosta sekä lopullisen URL-osoitteen ja seurantamallin määrittämisen teknisistä vaatimuksista.

Huomioitavaa ennen aloitusta

• Varmista klikkausmittausratkaisusi toimittajalta, että ratkaisusi on yhteensopiva samanaikaisen seurannan kanssa. Käytössä olevat ominaisuudet vaikuttavat yhteensopivuuteen. Jos ratkaisu ei ole yhteensopiva, klikkausten mittaus ei välttämättä toimi odotetulla tavalla tai laskeutumissivun sisältö tai ulkoasu ei ehkä vastaa odotuksiasi.
  • Klikkausten mittausratkaisun toimittajasi voi edellyttää, että muokkaat seurantamallejasi, tai se saattaa muokata niitä puolestasi. Lisätietoja seurantamalleista
Jos olet klikkausmittausratkaisujen toimittaja, lisätietoja on kumppanioppaassa.

Samanaikaisen seurannan käyttöönotto

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Tilin asetukset.
  3. Klikkaa avattavaa Seuranta‑valikkoa.
  4. Laita samanaikainen seuranta päälle klikkaamalla sen valitsinta. Huomaathan, että samanaikaisen seurannan voi laittaa päälle tai pois päältä vain Hotellikampanjoissa.

Voit testata toimimattomien URL-osoitteiden seurantamäärityksiä klikkaamalla seurantamallin vierestä Testaa-painiketta. Jos URL-osoite ei toimi, näet tilasarakkeessa punaisen x-merkin. Saat lisätietoja testitulosten tulkitsemisesta artikkelista Laskeutumissivun testaaminen.

Parhaasta yrityksestä huolimatta kaikkia samanaikaisen seurannan virheitä ei löydetä.