Een promotiecode opgeven

Als u facturering instelt voor uw slimme campagne, kunt u uw promotiecode inwisselen. We passen de code toe wanneer uw account in aanmerking komt voor het krediet (op basis van de algemene voorwaarden van de aanbieding).

Een promotiecode opgeven

1. Klik rechtsboven op het gereedschapsicoon Google Ads | Moersleutel [icoon] en selecteer in het dropdownmenu Facturering en betalingen.
  2. Selecteer op de pagina Facturering en betalingsoverzicht de optie Promoties in het paginamenu.
  3. Klik op de pagina Promoties op de plusknop .
  4. Geef in het venster 'Een promotiecode toevoegen' een promotiecode op en klik vervolgens op Toepassen.