Tarjouskoodin lunastaminen

Voit lunastaa tarjouskoodin samalla, kun määrität Älykkään kampanjan laskutusta. Tarjouskoodi otetaan käyttöön tililläsi heti, kun tilisi voi vastaanottaa hyvityksen (tarjouksen käyttöehtojen mukaisesti).

Näin lunastat tarjouskoodin

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa työkalukuvaketta Google Ads | työkalut [kuvake] ja valitse avattavasta valikosta Laskutus ja maksut.
  2. Valitse Laskutusyhteenveto-sivun sivuvalikosta Tarjoukset.
  3. Klikkaa Tarjoukset-sivulla olevaa pluspainiketta .
  4. Näkyviin tulee Lisää tarjouskoodi ‐ikkuna. Lisää siihen tarjouskoodisi ja klikkaa sitten Käytä.