Om företagsprodukter och tjänster

De produkter och tjänster du väljer hjälper oss att avgöra vilka Google-sökningar din annons ska visas bredvid.

Om ditt företag erbjuder flera olika produkter eller tjänster och du vill marknadsföra alla separat kan du skapa olika annonser för respektive produkt eller tjänst.

Så fungerar produkter och tjänster

När du registrerar dig för Google Ads eller skapar en ny smart kampanj anger du vilken produkt eller tjänst du vill annonsera om, till exempel tandläkare, frisörsalong eller bilhandlare.

De produkter och tjänster du väljer hjälper oss att avgöra vilka Google-sökningar din annons ska visas bredvid, så se till att välja lämpliga och specifika produkter och tjänster. När en person inom den inriktade radien söker efter dina produkter och tjänster på Google eller Google Maps kan din annons visas och bidra till att fler kunder hittar ditt företag.

Redigera dina produkter och tjänster

Du kan redigera dina produkter och tjänster när du vill. Kom ihåg att den produkt eller tjänst du väljer avgör vilka sökfraser din annons visas bredvid. Om du redigerar en produkt eller tjänst kan även de sökfraser som din annons visas bredvid ändras.

Ändra en befintlig produkt eller tjänst

1. Klicka på din smarta kampanj i navigeringsfönstret till vänster för att se översikten.
  2. Rulla ned på sidan. Under Dina annonsinställningar klickar du på Redigera på kortet Produkt eller tjänst.
  3. Redigera företagskategorin eller de produkter eller tjänster som du vill marknadsföra.
  4. Klicka på Spara.