Tietoja yritystuotteista ja ‑palveluista

• Valitsemiesi yritystuotteiden ja ‑palveluiden avulla määritetään hakulausekkeet, joiden yhteydessä mainoksesi näytetään.
  • Jos yrityksesi tarjoaa useita eri tuotteita tai palveluja ja haluat mainostaa niitä kaikkia, voit määrittää kullekin tuotteelle tai palvelulle oman mainoksen.

Näin tuotteet ja palvelut toimivat

Kun rekisteröidyt Google Adsiin tai luot uuden älykkään kampanjan, ilmoitat meille, mitä tuotetta tai palvelua haluat mainostaa (esim. hammaslääkäri, kampaamo tai autokauppa).

Valitsemasi tuotteen tai palvelun perusteella määritetään hakulausekkeet, joiden yhteydessä mainoksesi näytetään. Valitse siis huolellisesti täsmällinen toimiala. Aina kun kohdealueellasi oleva henkilö tekee Google- tai Google Maps ‑haun jollakin hakulausekkeistasi, mainoksesi voidaan näyttää ja yrityksesi voi saada uuden asiakkaan.

Tuotteiden ja palveluiden muokkaaminen

Voit muokata tuotetta tai palvelua milloin tahansa. Muista, että mainokseesi liittyvät hakulausekkeet määritetään valitsemasi tuotteen tai palvelun perusteella. Jos muokkaat tuotetta tai palvelua, myös mainoksen näkymiseen vaikuttavat hakulausekkeet muuttuvat.

Saat ohjeita yrityksesi tuotteen tai palvelun muuttamiseen klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Näin voit muuttaa nykyistä tuotettasi tai palveluasi

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa älykkään kampanjan nimeä vasemmanpuoleisesta navigaatiopaneelista, niin näet sen hallintapaneelin.
  3. Vieritä sivua alaspäin. Valitse Mainosasetuksesi‑kohdan Tuote tai palvelu ‑kortista Muokkaa.
  4. Muokkaa yritysluokkaa tai niitä tuotteita tai palveluita, joita haluat mainostaa kampanjassasi.
  5. Klikkaa Tallenna.