Kart over kontoen

Denne oversikten viser hvordan du raskt kan finne viktige funksjoner i Google Ads. Bruk bildet som et kart over kontoen din for å finne funksjoner som kampanjesiden, fakturering og delt bibliotek.

1. Navigasjonsmenyen 2. Sidemenyen 3. Menyen for underordnede sider 4. Den øverste raden 5. Verktøyraden for tabeller

Grunnleggende kontoadministrasjon

Gå til en hvilken som helst side Klikk på GÅ TIL-ikonet 4., og skriv deretter inn siden du vil gå til. Du kan også taste G og deretter T på tastaturet.
Vis navigasjonsmenyen Klikk på pilikonet. 4.
Kampanjer   For å se alle kampanjene dine, klikk på Alle kampanjer 1. og deretter på Kampanjer 2.. For å gå til en bestemt kampanje, velg den aktuelle kampanjen. 1.
Ads   Klikk på Annonser og utvidelser 2. og deretter på Annonser. 3.
Søkeord   Klikk på Søkeord. 2.
Søketermer   Klikk på Søkeord 2. og deretter på Søketermer. 3.
Utvidelser   Klikk på Annonser og utvidelser 2. og deretter på Utvidelser. 3.
Målgrupper eller remarketing   Klikk på Målgrupper. 2.
Konverteringer og attribusjon Klikk på verktøyikonet 4. og deretter på Måling-delen.
Google Analytics Klikk på verktøyikonet 4. og deretter på Måling-delen.
Delt bibliotek Klikk på verktøyikonet. 4.
Bedriftsdata Klikk på verktøyikonet 4. og deretter på Konfigurasjon-delen.
Verktøy Klikk på verktøyikonet. 4.
Søkeordplanleggeren Klikk på verktøyikonet. 4.
Endringslogg   Klikk på endringsloggen. 2.
Fakturering Klikk på verktøyikonet. 4.
Hjelp Klikk på hjelpeikonet. 4.
Hurtigtaster   Trykk på ?-tasten på tastaturet for å se en liste over hurtigtaster.

Rapportering

Dimensjoner Klikk på diagramikonet 4. og deretter på Forhåndsdefinerte rapporter.
Rapporter og oversikter Klikk på diagramikonet 4. og deretter på Rapporter eller Oversikter.
Vis tabellen Expand table icon Klikk på Vis tabellen-ikonet 5.
Last ned download icon Klikk på nedlastingsikonet. 5.
Filtrering Filter Klikk på filtreringsikonet. 5.
Velg kolonner Kolonner Klikk på kolonneikonet. 5.
Gruppér radene etter Klikk på segment- og gruppeikonet. 5.
Segmentér radene etter Klikk på segment- og gruppeikonet. 5.
Auksjonsstatistikk   Klikk på Kampanjer, Annonsegrupper eller Søkeord 2. og deretter på Auksjonsstatistikk.3.
Automatiske plasseringer   Klikk på Plasseringer 2. og deretter på Her ble det vist annonser. 3.

Avanserte funksjoner

Oppretting av automatiserte regler Klikk på prikkeikonet. 5.
Opplasting Klikk på prikkeikonet. 5.
Massehandlinger Klikk på verktøyikonet. 4.
Bruk flere lister over negative søkeord samtidig i kampanjer   Klikk på Kampanjer 2., velg de aktuelle kampanjene, velg Endre 5. og deretter Rediger målretting.
Budjusteringer   Klikk på Målgrupper, Steder, Annonseplan, Enheter eller Avanserte budjust.2.
Målgrupper for «bare bud»   Navnet er endret til «målgruppeobservasjoner».
Målgrupper for «målretting og bud»   Navnet er endret til «publikumsmålretting».
Målgruppestyring Klikk på verktøyikonet. 4.
Målgruppestatistikk og -kilder Klikk på verktøyikonet 4., så på Målgruppestyring og deretter på menyen til venstre.
Utkast og eksperimenter   Klikk på Utkast og eksperimenter. 2.
Annonsevarianter   Klikk på Utkast og eksperimenter 2. og deretter på Annonsevarianter. 3.
Automatisk merking   Klikk på Alle kampanjer 1., så på Innstillinger 2. og deretter på Kontoinnstillinger. 3.

Innholdsekskluderinger

(kontonivå)

Klikk på Alle kampanjer 1., så på Innstillinger 2. og deretter på Kontoinnstillinger. 3.
Alternativer for nettadresser / sporingsmaler (kontonivå)   Klikk på Alle kampanjer 1., så på Innstillinger 2. og deretter på Kontoinnstillinger. 3.
Import av Analytics-mål   Klikk på verktøyikonet 4., så på Konverteringer, deretter på og så på Importér.
Nettsider med konvertering Klikk på verktøyikonet 4. og deretter på Konverteringer. Deretter klikker du på en eksisterende konvertering og så på Nettsider. 3.
Kampanjegrupper Klikk på navigasjonspanelet. 1.