Snelle referentiekaart

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u snel belangrijke functies kunt vinden in Google Ads. Gebruik de afbeelding als een kaart van uw account om functies te vinden zoals de campagnepagina, facturering en gedeelde bibliotheek.

1. Navigatiemenu 2. Paginamenu 3. Subpaginamenu 4. Balk bovenaan 5. Tabelwerkbalk

Eenvoudig accountbeheer

Naar een willekeurige pagina gaan Klik op het pictogram 'GA NAAR' 4. en geef vervolgens de pagina op waar u naartoe wilt gaan. Of typ 'G' en daarna 'T' op uw toetsenbord.
Navigatiemenu uitvouwen Pijlpictogram 4.
Campagnes   Als u al uw campagnes wilt bekijken, klikt u op Alle campagnes 1. en vervolgens op Campagnes 2.. Als u naar een specifieke campagne wilt gaan, selecteert u die campagne. 1.
Advertenties   Advertenties en extensies 2., Advertenties 3.
Zoekwoorden   Zoekwoorden 2.
Zoektermen   Zoekwoorden 2. en vervolgens Zoektermen 3.
Extensies   Advertenties en extensies 2., Extensies 3.
Doelgroepen of remarketing   Doelgroepen 2.
Conversies en attributie Gereedschapspictogram 4. en vervolgens het gedeelte Meting
Google Analytics Gereedschapspictogram 4. en vervolgens het gedeelte Meting
Gedeelde bibliotheek Gereedschapspictogram 4.
Bedrijfsgegevens Gereedschapspictogram 4. en vervolgens het gedeelte Instellingen
Tools Gereedschapspictogram 4.
Zoekwoordplanner Gereedschapspictogram 4.
Wijzigingsgeschiedenis   Wijzigingsgeschiedenis 2.
Facturering Gereedschapspictogram 4.
Help Help-pictogram 4.
Sneltoetsen   Druk op de toets ? op het toetsenbord voor een lijst met sneltoetsen.

Rapportage

Dimensies Diagrampictogram 4. en vervolgens Vooraf gedefinieerde rapporten
Rapporten en dashboards Diagrampictogram 4. en vervolgens Rapporten of Dashboards
Tabel uitvouwen Expand table icon Pictogram 'Tabel uitvouwen' 5.
Downloaden download icon Downloadpictogram 5.
Filteren Filter Filterpictogram 5.
Kolommen kiezen Kolommen Kolompictogram 5.
Rijen groeperen op Segment- en groepspictogram 5.
Rijen segmenteren op Segment- en groepspictogram 5.
Veilinginzichten   Campagnes, Advertentiegroepen of Zoekwoorden 2. en vervolgens Veilingstatistieken 3.
Automatische plaatsingen   Plaatsingen 2. en vervolgens Waar advertenties zijn weergegeven 3.

Geavanceerde functies

Een geautomatiseerde regel maken Pictogram met drie stippen 5.
Uploaden Pictogram met drie stippen 5.
Bulkacties Gereedschapspictogram 4.
Bulksgewijs lijsten met uitsluitingszoekwoorden toepassen op campagnes   Campagnes 2., selecteer de gewenste campagnes, vervolgens Bewerken 5. en daarna Targeting bewerken
Bodaanpassingen   Doelgroepen, Locaties, Advertentieplanning, Apparaten of Geavanceerde bodaanp.2.
Doelgroepen voor alleen bieden   Naam gewijzigd in 'Doelgroepobservaties'
Doelgroepen voor targeten en bieden   Naam gewijzigd in 'Doelgroeptargeting'
Doelgroepbeheer Gereedschapspictogram 4.
Statistieken van doelgroepen en bronnen Gereedschapspictogram 4., vervolgens Doelgroepbeheer en daarna het linkermenu
Concepten en experimenten   Concepten en experimenten 2.
Advertentievarianten   Concepten en experimenten 2. en vervolgens Advertentievarianten 3.
Autotagging   Alle campagnes 1., vervolgens Instellingen 2. en Accountinstellingen 3.

Contentuitsluitingen

(accountniveau)

Alle campagnes 1., vervolgens Instellingen 2. en Accountinstellingen 3.
URL-opties/trackingtemplate (accountniveau)   Alle campagnes 1., vervolgens Instellingen 2. en Accountinstellingen 3.
Analytics-doelen importeren   Gereedschapspictogram 4., vervolgens Conversies en daarna Importeren
Conversiewebpagina's Gereedschapspictogram 4. en vervolgens Conversies, klik op een bestaande conversie en daarna op Webpagina's 3.
Campagnegroepen Navigatievenster 1.