Oversigtsvejledning

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du hurtigt finder de vigtige funktioner i Google Ads. Brug billedet som et kort over din konto for at finde funktioner som kampagneside, fakturering og delt samling.

1. Navigationsmenu 2. Sidemenu 3. Undersidemenu 4. Øverste bjælke 5. Værktøjslinje i tabel

Grundlæggende kontoadministration

Gå til en hvilken som helst side Klik på ikonet GÅ TIL 4., og angiv den side, du vil gå til. Du kan også taste G og derefter T på tastaturet
Udvid navigationsmenu Klik på pileikonet 4.
Kampagner   Klik på Alle kampagner 1., og klik derefter på Kampagner 2. for at få vist alle dine kampagner. Hvis du vil gå til en bestemt kampagne, skal du vælge den pågældende kampagne. 1.
Annoncer   Annoncer og udvidelser 2., Annoncer 3.
Søgeord   Søgeord 2.
Søgetermer   Søgeord 2. og derefter Søgetermer 3.
Udvidelser   Annoncer og udvidelser 2., Udvidelser 3.
Målgrupper eller remarketing   Målgrupper 2.
Konverteringer og tilskrivning Værktøjsikonet 4. og derefter sektionen Måling
Google Analytics Værktøjsikonet 4. og derefter sektionen Måling
Delt samling Værktøjsikonet 4.
Virksomhedsdata Værktøjsikonet 4. og derefter sektionen Konfiguration
Værktøjer Værktøjsikonet 4.
Søgeordsplanlægning Værktøjsikonet 4.
Ændringshistorik   Ændringshistorik 2.
Fakturering Værktøjsikonet 4.
Hjælp Ikonet Hjælp 4.
Tastaturgenveje   Tryk på ? på tastaturet for at få vist en liste over tastaturgenveje.

Rapportering

Dimensioner Diagramikonet 4. og derefter Foruddefinerede rapporter
Rapporter og betjeningspaneler Diagramikonet 4. og derefter Rapporter eller Betjeningspaneler
Udvid tabel Expand table icon Udvid tabellen 5.
Download download icon Downloadikon 5.
Filter Filter Filterikon 5.
Vælg kolonner Kolonner Kolonneikon 5.
Gruppér rækker efter Segment og gruppeikon 5.
Segmentér rækker efter Segment og gruppeikon 5.
Auktionsindsigt   Kampagner, Annoncegrupper eller Søgeord 2. og derefter Auktionsindsigt3.
Automatiske placeringer   Placeringer 2. og derefter Her er annoncerne blevet vist 3.

Avancerede funktioner

Opret en automatiseret regel Ikon med tre prikker 5.
Upload Ikon med tre prikker 5.
Massehandlinger Værktøjsikonet 4.
Anvend flere lister med negative søgeord på kampagner   Kampagner 2., vælg de ønskede kampagner, derefter Rediger 5. og til sidst Rediger målretning
Budjusteringer   Målgrupper, Steder, Annonceplanlægning, Enheder eller Avancerede budjust.2.
Målgrupper – kun bud   Omdøbt til Målgruppeobservationer
Målgrupper – målret og byd   Omdøbt til Målretning efter målgruppe
Målgruppeadministrator Værktøjsikonet 4.
Målgruppeindsigt og -kilder Værktøjsikonet 4., Målgruppeadministrator og derefter menuen til venstre
Kladder og eksperimenter   Kladder og eksperimenter 2.
Annoncevarianter   Kladder og eksperimenter 2. og derefter Annoncevarianter 3.
Automatisk tagging   Alle kampagner 1., derefter Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.

Indholdsekskluderinger

(kontoniveau)

Alle kampagner 1., derefter Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.
Webadresseindstillinger/sporingsskabelon (kontoniveau)   Alle kampagner 1., derefter Indstillinger 2. og Kontoindstillinger 3.
Importér Analytics-mål   Værktøjsikonet 4., Konverteringer, derefter og til sidst Importér
Websider for konverteringer Værktøjsikonet 4., Konverteringer, klik på en allerede registreret konvertering og derefter Websider 3.
Kampagnegrupper Navigationspanelet 1.