Grænser for annoncerangering: Definition

Reservationsprisen for din annonce. Hvis dit bud er lavere end grænseværdien, vises din annonce ikke. Hvis ingen af dine konkurrenter er kvalificeret til at vise annoncer, er grænseværdien (reservationsprisen) den pris, du betaler for klikket.

Grænseværdierne bestemmes dynamisk på tidspunktet for hver auktion på basis af forskellige faktorer, f.eks.:

• Din annoncekvalitet: For at hjælpe med at opretholde en annonceoplevelse af høj kvalitet for forbrugerne har annoncer af lavere kvalitet højere grænseværdier.
  • Annonceposition: De annoncer, der vises højere på søgeresultatsiden, har højere grænseværdier end de annoncer, der vises lavere på siden. På den måde er det mere sandsynligt, at folk ser annoncer af højere kvalitet højere oppe på siden.
  • Brugersignaler og attributter som placering og enhedstype: Grænser kan variere på basis af brugerattributter, herunder brugerens placering (grænser kan f.eks. variere fra land til land) og den enhed, som brugeren bruger (eksempelvis mobilenhed vs. computer).
  • Emnet og typen af søgning: Grænseværdierne kan variere på basis af den type søgetermer, brugeren angiver. Eksempelvis kan grænseværdierne for bryllupsrelaterede søgninger være forskellige fra søgninger på kurser om pileflet.
  • Relaterede auktioner: Grænseværdierne kan også afhænge af auktionerne for relaterede forespørgsler. Grænsen for annoncerangering for søgetermen "bilforsikring" kunne f.eks. baseres på auktioner for søgetermerne "billig forsikring" og "ansvarsforsikring".

Disse faktorer er med til at sikre, at når det kommer til de annoncer, som brugerne ser, og den pris, som annoncørerne betaler, bliver der taget hensyn til både kvaliteten af brugeroplevelsen, annoncørens bud og den værdi, som annoncørerne tillægger brugerne engagement med deres annoncer.

Sådan påvirker grænserne for annoncerangering din CPC

Din faktiske CPC beregnes på basis af din annoncerangering, inklusive grænseværdierne og konkurrencen fra andre annoncører.

Hvis din annonce er den eneste, der er kvalificeret til at blive vist (f.eks. fordi ingen af dine konkurrenter opfylder deres grænser for annoncerangering), betaler du reservationsprisen (den grænseværdi, der afrundes op til den mindste fakturerbare enhed i dit land, f.eks. til den næste krone). Dette betyder, at afhængigt af din annoncekvalitet og grænserne for annoncerangering kan din annonce blive forholdsvis dyr, selvom der ikke vises annoncer umiddelbart under den.