Om Smart-kampanjer i Googles Display-nätverk

Smart-kampanjer visas i både Googles söknätverk och Googles Display-nätverk. I söknätverket kan du nå människor när de söker efter specifika produkter eller tjänster. I Display-nätverket kan du fånga deras uppmärksamhet tidigare i köpcykeln. Du kan se till att dina annonser visas för besökarna innan de börjar söka efter det du erbjuder, vilket kan vara avgörande för din övergripande annonsstrategi. Exempelvis kan du nå besökarna i Googles Display-nätverk medan de besöker sina favoritwebbplatser, visar en YouTube-video för en vän, tar en titt på sin Gmail eller använder mobila enheter och appar.

Välja bort Display-nätverket

Om du inte vill visa dina Smart-kampanjer i Display-nätverket fyller du i det här formuläret. Begäranden behandlas normalt en gång i veckan.

Relaterad länk