Tietoja älykkäistä kampanjoista Google Display ‑verkostossa

Älykkäitä kampanjoita näytetään Google-hakuverkostossa ja Google Display ‑verkostossa. Hakuverkosto voi tavoittaa asiakkaita, kun he etsivät tiettyjä tavaroita tai palveluita. Display-verkosto voi sen sijaan auttaa herättämään ostajien huomion jo ostoprosessin aikaisemmassa vaiheessa. Voit näyttää mainoksesi asiakkaille jo ennen kuin he alkavat etsiä tarjontaasi kuuluvia tuotteita tai palveluita. Tästä voi muodostua koko mainontastrategiasi ydin. Google Display ‑verkostossa voit tavoittaa käyttäjiä esimerkiksi silloin, kun he selailevat suosikkisivujaan, näyttävät ystävilleen YouTube-videoita, tutkivat Gmail-tiliään tai käyttävät mobiililaitteita ja ‑sovelluksia.

Display-verkoston poistaminen käytöstä

Jos et halua näyttää älykkäitä kampanjoitasi Display-verkostossa, täytä tämä käytöstäpoistolomake. Pyynnöt käsitellään yleensä viikoittain.

Aiheeseen liittyvä linkki