Over promotie-aanbiedingen van Google Partners

De functie voor promotie-aanbiedingen biedt promotie-aanbiedingen voor uw geschikte Google Ads-accounts. Voor geschikte accounts wordt een promotietegoed uitgegeven dat gelijkstaat aan de uitgavewaarde. U ontvangt bijvoorbeeld een tegoed ter hoogte van de uitgavewaarde voor dertig dagen, met een maximum van $ 100. Promotie-aanbiedingen kunnen variëren afhankelijk van de badgestatus van het bedrijf en het factureringsland van het account.

Geschiktheid van uw account

Voor elk account dat wordt beheerd door een Google Ads-manageraccount, wordt een promotie-aanbieding toegepast als het account voldoet aan de volgende vereisten:

• Promotie-aanbiedingen zijn ingeschakeld.
  • Er zijn geen andere promoties toegepast op het account.
  • Het account wordt gefactureerd in een land waar Google Partners-promoties worden aangeboden.
  • Het account heeft in de afgelopen veertien dagen voor het eerst een advertentievertoning gegenereerd.

Bekijk hier de volledige algemene voorwaarden.

Promotie-aanbiedingen activeren

U gebruikt promotie-aanbiedingen als volgt:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Linksboven vindt u de kaart Promotie-aanbiedingen.
  3. Klik op Details weergeven en kies Aan.
  4. Klik op Opslaan.

Hoe promotie-aanbiedingen werken

Nadat u promotie-aanbiedingen heeft ingeschakeld, worden promotie-aanbiedingen automatisch toegepast op geschikte accounts die hun eerste advertentievertoning hebben gegenereerd in de afgelopen veertien dagen. Klik op Details weergeven om te zien welke promoties op uw accounts worden toegepast.

Houd rekening met het volgende:

• Promotie-aanbiedingen worden niet onmiddellijk toegepast. Na inschakeling van het programma, wordt uw account een paar keer per dag gescand en worden er toepasselijke promotie-aanbiedingen op geschikte accounts toegepast, op voorwaarde dat deze hun eerste vertoning hebben ontvangen.
  • U kunt geen promotie-aanbieding genereren in het gedeelte Partners-programma om naar uw potentiële klanten te sturen.
  • U kunt geen specifieke accounts selecteren om promotie-aanbiedingen op toe te passen. Promotie-aanbiedingen worden automatisch toegepast op alle geschikte nieuwe accounts.

Er is geen limiet voor het aantal promoties dat via uw manageraccount kan worden toegekend. Nieuwe promoties worden echter minder vaak toegepast zodra de waarde van die promoties gelijk is aan het totale bedrag dat door het account gedurende een bepaalde periode is uitgegeven. Wanneer we promoties hebben vertraagd, wordt bovenaan de kaart Promotie-aanbiedingen een waarschuwing weergegeven.

Bekijken welke promotie-aanbiedingen beschikbaar zijn

U kunt als volgt uw beschikbare promotie-aanbiedingen bekijken:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Hier vindt u de kaart Promotie-aanbiedingen.
  3. Klik op Details weergeven.
  4. Ga naar het gedeelte Aanbiedingen en klik op de pijl om dit gedeelte uit te vouwen.  In de tabel staan uw beschikbare aanbiedingen met de bijbehorende landen en bedragen.

Bekijken welke promotie-aanbiedingen zijn toegepast

U kunt als volgt bekijken welke promotie-aanbiedingen in de afgelopen negentig dagen zijn toegepast:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Hier vindt u de kaart 'Promotie-aanbiedingen'.
  3. Klik op Details weergeven.
  4. Ga naar het gedeelte 'Toegepaste promotie-aanbiedingen'. In de tabel ziet u de accounts die momenteel onder het manageraccount vallen en waarop in de afgelopen negentig dagen een promotie-aanbieding van Partners is toegepast.
De geschiedenis van eerder toegepaste promotie-aanbiedingen is niet gemigreerd van de Partners-portal naar Google Ads. Alle nieuwe promotie-aanbiedingen die sinds de migratie zijn toegepast, worden echter weergegeven in de lijst 'Toegepaste promotie-aanbiedingen' en halverwege december 2018 wordt uw geschiedenis gevuld met alle toegepaste promoties in de negentig dagen sinds de migratie.