Om kampagnetilbud fra Google Partners

Funktionen Kampagnetilbud leverer kampagnetilbud til dine kvalificerede Google Ads-konti. For kvalificerede konti vil der blive givet en kampagnekredit til kontoen med det beløb, der matcher udgiftsværdien. Vi matcher for eksempel udgiftsværdien i 30 dage, op til 750 DKK. Kampagnetilbud kan variere afhængigt af virksomhedens badgestatus og kontoens faktureringsland.

Kontokvalificering

Enhver konto, der er administreret af en Google Ads-managerkonto, kan anvende et kampagnetilbud, hvis den opfylder følgende krav:

• Kampagnetilbud er slået til.
  • Kontoen ikke anvender ikke andre kampagner.
  • Kontoens faktureringsadresse er i et land, hvor Google Partners-kampagner er tilgængelige.
  • Kontoen har fået sin første annonceeksponering inden for de sidste 14 dage.

Se de fuldstændige vilkår og betingelser her.

Sådan aktiverer du kampagnetilbud

Sådan bruger du funktionen Kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram øverst til venstre, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info, og vælg Til.
  4. Klik på Gem.

Sådan fungerer kampagnetilbud

Når du har aktiveret kampagnetilbud, bruges de automatisk for kvalificerede konti, der har vist deres første annonceeksponering inden for de seneste 14 dage. Klik på Se info for at se, hvilke kampagner der anvendes på dine konti.

Husk!

• Kampagnetilbud anvendes ikke med det samme. Din konto vil blive scannet et par gange i løbet af dagen, og relevante kampagnetilbud vil blive anvendt på alle kvalificerede konti, hvis de har fået deres første annonceeksponering.
  • Du kan ikke generere et kampagnetilbud i sektionen "Partnerprogram" for at sende til dine potentielle kunder.
  • Du kan ikke vælge bestemte konti, hvor kampagnetilbud skal anvendes. I stedet anvendes kampagnetilbud automatisk på alle kvalificerede nye konti.

Der er ingen grænse for antallet af kampagner, der kan tildeles via din managerkonto. Men nye kampagner anvendes sjældnere, når værdien af disse kampagner svarer til det samlede beløb, der bruges af kontoen i løbet af en bestemt periode. Når kampagnerne er blevet skåret ned, får du vist en advarsel øverst på kortet "Kampagnetilbud".

Sådan ser du, hvilke kampagnetilbud der er tilgængelige

Gør følgende for at se tilgængelige kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Tilbud", og klik på pilen for at udvide.  Tabellen viser dine tilgængelige tilbud efter land og beløb.

Sådan ser du, hvilke kampagnetilbud der er blevet anvendt

Gør følgende for at se kampagnetilbud, der er blevet anvendt inden for de seneste 90 dage:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Anvendte kampagnetilbud". Tabellen viser konti, der i øjeblikket er linkede til managerkontoen, og hvor der er anvendt et Partners-kampagnetilbud inden for de seneste 90 dage.
Historik over tidligere anvendte kampagnetilbud blev ikke migreret fra Partners-portalen til Google Ads. Men alle nye kampagnetilbud, der er blevet anvendt siden migreringen, vil begynde at blive vist på listen over anvendte kampagnetilbud, og i midten af december 2018 vil din historik blive udfyldt med alle anvendte kampagner i 90 dage siden migreringen.