Om kampagnetilbud fra Google Partners

Kampagnetilbud giver kvalificerede* virksomheder med status som partner eller Premier Partner mulighed for at få kredit på forbrug. For kvalificerede nye konti udstedes der en kampagnekredit på 500 USD (eller tilsvarende i anden valuta) til kontoen, når forbrugskravet på 500 USD nås. Nye kundekonti har 60 dage (fra første eksponering) til at bruge 500 USD for at kvalificere sig. Kampagnetilbud kan variere afhængigt af kontoens faktureringsland. Se vejledningen herunder for at få flere oplysninger om, hvordan du finder ud af, hvilke kampagnetilbud der er tilgængelige i dit land.

Kvalificerede partnere, som har aktiveret kampagnetilbud på fanen Partnerprogram, vil begynde at modtage særligt værdifulde tilbud, når de får deres nye Partner-badge i februar 2022. Tilbud, der er anvendt inden for de seneste 90 dage, kan ses ved at klikke på kortet med kampagnetilbud på fanen Google Ads-partnere.

*Vilkårene og betingelserne for hvert enkelt kampagnetilbud kan variere fra land til land eller fra kampagnetilbud til kampagnetilbud. Tjek de generelle vilkår og betingelser for vores kampagnekoder.

Kontokvalificering

Et kampagnetilbud anvendes på alle de konti, der administreres af en Google Ads-managerkonto, hvis de opfylder følgende krav:

• Managerkontoen er en Premier Partner eller Partner.
  • Kampagnetilbud er slået til.
  • Kontoen ikke anvender andre kampagner.
  • Kontoens faktureringsadresse er i et land, hvor Google Partners-kampagnetilbud er tilgængelige.
  • Annoncøren er en ny Google Ads-konto.

Se de fuldstændige vilkår og betingelser her.

Sådan aktiverer du kampagnetilbud

Sådan bruger du funktionen Kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og se efter kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info, og vælg Til.
  4. Klik på Gem.

Sådan fungerer kampagnetilbud

Når du har aktiveret kampagnetilbud, anvendes de automatisk på nye, kvalificerede Google Ads-konti. Der kan gå op til 35 dage, før kampagnetilbud anvendes. Klik på Se info for at se, hvilke kampagnetilbud der anvendes på dine konti.

Husk!

• Kampagnetilbud anvendes ikke med det samme. Din konto gennemgås et par gange, og relevante kampagnetilbud anvendes på alle kvalificerede konti, hvor der er opnået en eksponering. Der kan gå op til 35 dage, før kampagnetilbud anvendes.
  • Du kan ikke generere et kampagnetilbud i sektionen Partnerprogram for at sende det til potentielle kunder.
  • Du kan ikke vælge bestemte konti, hvor kampagnetilbud skal anvendes. I stedet anvendes kampagnetilbud automatisk på alle kvalificerede nye konti.
  • Hvis du har aktiveret dine kampagnetilbud, er du alene ansvarlig for at kommunikere med de konti, der er tilknyttet din Google Ads-managerkonto. Individuelle konti modtager ikke notifikationer om anvendte kampagnetilbud.

Der er ingen grænse for antallet af kampagnetilbud, der kan tildeles via din managerkonto. Men nye kampagner anvendes sjældnere, når værdien af disse svarer til det samlede beløb, der bruges af kontoen i løbet af en bestemt periode. Når kampagnerne er blevet skåret ned, får du vist en advarsel øverst på kortet "Kampagnetilbud".

Sådan tjekker du, hvilke kampagnetilbud der er tilgængelige i dit land

Sådan tjekker du dine tilgængelige kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Tilbud", og klik på pilen for at udvide. Tabellen viser dine tilgængelige tilbud efter land og beløb.

Sådan ser du, hvilke kampagnetilbud der er blevet anvendt

Gør følgende for at se kampagnetilbud, der er blevet anvendt inden for de seneste 90 dage:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Anvendte kampagnetilbud". Tabellen viser konti, der i øjeblikket er knyttet til managerkontoen, og hvor der er anvendt et Partners-kampagnetilbud inden for de seneste 90 dage.

Relateret link