Om kampagnetilbud fra Google Partners

Kampagnetilbud er en valgfri fordel, der giver kredit til *kvalificerede medlemmer, Partners og Premier Partners. For kvalificerede konti vil der blive givet en kampagnekredit til kontoen med det beløb, der matcher udgiftsværdien. Vi matcher for eksempel udgiftsværdien for 30 dage, op til 100,00 USD (USD eller tilsvarende i en anden valuta). Kampagnetilbud kan variere, afhængigt af virksomhedens badgestatus og kontoens faktureringsland.

*Vilkårene og betingelserne for hvert enkelt kampagnetilbud kan variere fra land til land eller fra kampagnetilbud til kampagnetilbud. Tjek de generelle vilkår og betingelser for vores kampagnekoder.

Kontokvalificering

Et kampagnetilbud anvendes på alle de konto, der administreres af en Google Ads-managerkonto, hvis de opfylder følgende krav:

• Kampagnetilbud er slået til.
  • Andre kampagnetilbud er ikke anvendt på kontoen.
  • Kontoens faktureringsadresse er i et land, hvor Google Partners-kampagner er tilgængelige.
  • Kontoen har fået sin første annonceeksponering inden for de sidste 14 dage.

Se de fuldstændige vilkår og betingelser her.

Sådan aktiverer du kampagnetilbud

Sådan bruger du funktionen Kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram øverst til venstre, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info, og vælg Til.
  4. Klik på Gem.

Sådan fungerer kampagnetilbud

Når du har aktiveret kampagnetilbud, anvendes de automatisk på de konti, der er kvalificerede, og som har vist deres første annonceeksponering inden for de sidste 14 dage. Klik på Se info for at se, hvilke kampagner der anvendes på dine konti.

Husk!

• Kampagnetilbud anvendes ikke med det samme. Din konto vil blive scannet et par gange i løbet af dagen, og relevante kampagnetilbud vil blive anvendt på alle kvalificerede konti, hvis de har fået deres første annonceeksponering.
  • Du kan ikke generere et kampagnetilbud i sektionen Partnerprogram, som du kan sende til dine potentielle kunder.
  • Du kan ikke vælge bestemte konti, som kampagnetilbud skal anvendes på. I stedet anvendes kampagnetilbud automatisk på alle kvalificerede nye konti.
  • Hvis du har ændret dine kampagnetilbud til "Til", er du alene ansvarlig for at kommunikere med de konti, der er linket til din Google Ads-managerkonto. Individuelle konti modtager ikke notifikationer om anvendte kampagnetilbud.

Der er ingen grænse for antallet af kampagnetilbud, der kan tildeles via din managerkonto. Men nye kampagnetilbud anvendes sjældnere, når værdien af disse kampagnetilbud svarer til det samlede beløb, der bruges af kontoen i løbet af en bestemt periode. Når der er skåret ned på antallet af kampagnetilbud, får du vist en advarsel øverst på kortet "Kampagnetilbud".

Sådan ser du, hvilke kampagnetilbud der er tilgængelige

Gør følgende for at se tilgængelige kampagnetilbud:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Tilbud", og klik på pilen for at udvide. Tabellen viser dine tilgængelige tilbud efter land og beløb.

Sådan ser du, hvilke kampagnetilbud der er blevet anvendt

Gør følgende for at se de kampagnetilbud, der er blevet anvendt inden for de seneste 90 dage:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på fanen Partnerprogram, og find kortet "Kampagnetilbud".
  3. Klik på Se info.
  4. Find sektionen "Anvendte kampagnetilbud". Tabellen viser de konti, der i øjeblikket er linkede til managerkontoen, og hvor der er anvendt et Partners-kampagnetilbud inden for de seneste 90 dage.