Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over promotie-aanbiedingen van Google Partners

Promotie-aanbiedingen zijn een voordeel dat in aanmerking komende* Premier Partners en Partners bestedingstegoed biedt. Voor geschikte nieuwe accounts wordt een promotietegoed van $ 500 (of het equivalent daarvan) uitgegeven aan het account zodra de vereiste bestedingswaarde van $ 500 is bereikt. Nieuwe klantaccounts hebben 60 dagen de tijd (vanaf de eerste vertoning) om $ 500 te besteden om in aanmerking te komen. Promotie-aanbiedingen kunnen variëren afhankelijk van het factureringsland van het account. Volg de onderstaande instructies om te zien welke promotie-aanbiedingen beschikbaar zijn in uw land.

In aanmerking komende partners met promotie-aanbiedingen die zijn aangezet op het tabblad Partners-programma krijgen vanaf februari 2022 waardevollere aanbiedingen als ze de nieuwe Partner-badge hebben verdiend. U kunt zien welke aanbiedingen in de afgelopen 90 dagen zijn toegepast als u op de kaart met promotie-aanbiedingen klikt op het Partners-tabblad in Google Ads.

*De algemene voorwaarden voor elke promotie kunnen verschillen per land of promotie. Bekijk de algemene voorwaarden voor onze promotiecodes.

Geschiktheid van uw account

Voor elk account dat wordt beheerd door een Google Ads-manageraccount, wordt een promotie-aanbieding toegepast als het account voldoet aan de volgende vereisten:

• Het manageraccount is een Premier Partner of Partner.
  • Promotie-aanbiedingen staan aan.
  • Er zijn geen andere promoties toegepast op het account.
  • Het account wordt gefactureerd in een land waar promotie-aanbiedingen van Google Partners worden aangeboden.
  • De adverteerder begint net met Google Ads.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

Promotie-aanbiedingen activeren

Zo gebruikt u promotie-aanbiedingen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Hier vindt u de kaart Promotie-aanbiedingen.
  3. Klik op Informatie bekijken en kies Aan.
  4. Klik op Opslaan.

Hoe promotie-aanbiedingen werken

Nadat u promotie-aanbiedingen heeft aangezet, worden ze automatisch toegepast op in aanmerking komende nieuwe Google Ads-accounts. Het kan tot 35 dagen duren voordat promotie-aanbiedingen worden toegepast. Klik op Informatie bekijken om te zien welke promoties op uw accounts worden toegepast.

Houd hiermee rekening:

• Promotie-aanbiedingen worden niet onmiddellijk toegepast. Uw account wordt een paar keer gescand en relevante promotie-aanbiedingen worden toegepast op in aanmerking komende accounts, mits deze hun eerste vertoning hebben gekregen. Het kan tot 35 dagen duren voordat promotie-aanbiedingen worden toegepast.
  • U kunt geen promotie-aanbieding maken in het gedeelte Partners-programma om naar uw potentiële klanten te sturen.
  • U kunt geen specifieke accounts selecteren waarop u promotie-aanbiedingen wilt toepassen. Promotie-aanbiedingen worden automatisch toegepast op alle in aanmerking komende nieuwe accounts.
  • Als u uw promotie-aanbiedingen heeft aangezet, bent u als enige verantwoordelijk voor de communicatie aan accounts die onder uw Google Ads-manageraccount vallen. Afzonderlijke accounts krijgen geen meldingen over toegepaste promoties.

Er is geen limiet voor het aantal promoties dat via uw manageraccount kan worden toegekend. Wel worden nieuwe promoties minder vaak toegepast als de waarde van die promoties gelijk is aan het totale bedrag dat het account in een bepaalde periode heeft uitgegeven. Als we promoties hebben vertraagd, ziet u bovenaan de kaart Promotie-aanbiedingen een waarschuwing.

Checken welke promotie-aanbiedingen beschikbaar zijn in uw land

Zo checkt u uw beschikbare promotie-aanbiedingen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Hier vindt u de kaart Promotie-aanbiedingen.
  3. Klik op Informatie bekijken.
  4. Ga naar het gedeelte Aanbiedingen en klik op de pijl om het uit te vouwen. In de tabel staan uw beschikbare aanbiedingen met de bijbehorende landen en bedragen.

Checken welke promotie-aanbiedingen zijn toegepast

Zo kunt u bekijken welke promotie-aanbiedingen in de afgelopen 90 dagen zijn toegepast:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik op het tabblad Partners-programma. Hier vindt u de kaart Promotie-aanbiedingen.
  3. Klik op Informatie bekijken.
  4. Ga naar het gedeelte Toegepaste promotie-aanbiedingen. In de tabel ziet u de accounts die momenteel onder het manageraccount vallen en waarop in de afgelopen 90 dagen een promotie-aanbieding van Partners is toegepast.

Gerelateerde link