Certificació ISO 27001 per a vendes a la botiga

L'Organització Internacional per a la Normalització (ISO) és una organització internacional independent i no governamental que té com a membres 163 organismes normalitzadors nacionals. La família de normes ISO/IEC 27000 ajuda les organitzacions a protegir els seus actius en matèria d'informació.

La norma ISO/IEC 27001 defineix els requisits dels sistemes de gestió de seguretat de la informació (ISMS), especifica un conjunt de pràctiques recomanades i detalla els controls de seguretat que poden ajudar a gestionar els riscos associats a la informació.

Les vendes a la botiga compleixen la norma ISO/IEC 27001. La norma 27001 no estableix controls específics de seguretat de la informació, però el marc i la llista de comprovació dels controls que proporciona permeten a Google garantir un model complet i en contínua millora per a la gestió de la seguretat.

Més informació sobre la norma ISO 27001

TORNA A LA PÀGINA D'INICI DE VENDES A LA BOTIGA